EP - 7% Pedex tetűirtó hajszesz (50ml)

Pedex Tetűirtó hajszesz (50ml)

959 Ft 892 Ft

A Pedex tetűirtó hajszesz hatékonyan távolítja el a fejtetűt és a lapostetűt a hajból. A szagmentes hatóanyaggal készült termék használatát enyhén parfümös illat teszi kellemesebbé.

Gyors, diszkrét, valamint 12 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 184852 ÁFA: 27%
Egységár: 17.8 Ft/ml Nettó ár: 702.4 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

A Pedex tetűirtó hajszesz hatékonyan távolítja el a fejtetűt és a lapostetűt a hajból. A szagmentes hatóanyaggal készült termék használatát enyhén parfümös illat teszi kellemesebbé.

Hatóanyag:

0,3% d-Phenotrin

Összetevők:

d-phenotrin (0,3%), bezokain (0,05%), etilalkohol (84%).

Használata:

A hígítatlan hajszesz fejtetű és lapostetű elölésére alkalmas. A száradási idő (5-15 perc) elegendő a tetvek és a serkék biztonságos elpusztításához. A száradás kézi hajszárítóval gyorsítható.

  • Fejtetvesség esetén a hajat és a hajas fejbőrt alaposan dörzsöljük be, majd hagyjuk rászáradni. Ezt követően a hajmosás elvégezhető. Amennyiben egy gyermekközösségben (pl. óvodában, iskolában stb.) a fejtetűvel való újbóli fertőződés veszélye fenyeget, úgy a készítményt alkalmazzuk a rendszeres hajmosás után, amely akár 2 héten át a kezelt hajra került tetveket még elszaporodásuk előtt biztosan elöli. Ha szükséges a kezelés minden hajmosás után elvégezhető.-
  • Lapostetvesség esetén a szeméremszőrzetet itassuk alaposan át. A száradást követően a készítmény fürdéssel eltávolítható. Gondoskodjunk a szexuális partner kezeléséről is!

Tárolás:

Eredeti, zárt csomagolásban, hűvös, száraz, fénytől védett helyen 2 évig.

Fontos figyelmeztetések:

  • Ügyeljünk arra, hogy a hajszesz a szembe és a nyálkahártyára ne kerüljön. Ha ez mégis bekövetkezik, azt bő vízzel távolítsuk el. A szem, a végbél és a szemérem nyílás vattával védhető.
  • Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó!
  • Tűzveszélyes! Nyílt láng közelében nem használható!

R11-Tűzveszélyes. R52-Ártalmas vízi szervezetekre. R53-Vízi környezetben hosszan tartó károsodást okozhat. S1/2-Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó. S13-Élelmiszertől, italtól és takarmánytól távol tartandó. S16-Gyújtóforrástól távol tartandó-Tilos a dohányzás. S20/21-Használat közben enni, inni és dohányozni nem szabad. S25-Kerülni kell a szembe jutást. S26-Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni.

Gyártó: Florin Vegyipari és Keresk. Zrt.

Vonalkód (EAN):  5997001785058

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Pedex Tetűirtó hajszesz (50ml)
Pedex Tetűirtó hajszesz (50ml)
959 Ft -7%
  
892 Ft