EP Pasuchaca Vibe tabletta (100x)

Pasuchaca Vibe tabletta (100x)

9 899 Ft

A Pasuchaca Vibe tabletta (gyógytermék) a cukorbetegségre való hajlam esetén támogatja és helyreállítja az egyensúlyi állapotot.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 9 899 Ft / db.
2 darab 9 701 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 9 404 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 622013 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 99 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 97 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 94 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 7794.5 Ft | 2 db. vásárlása esetén 7638.6 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 7404.7 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Pasuchaca Vibe tabletta (gyógytermék) a cukorbetegségre való hajlam esetén támogatja és helyreállítja az egyensúlyi állapotot. Dél-Amerikában Pasuchaca néven Geranium dielsanium Knuth (avagy Szent Róbert-gyógyfű) csípős, fanyar ízű, főleg gyermekgyógyászati betegségek és cukorbaj gyógyítására elterjedt gyógynövény. A friss gyógyfűből tablettát készítenek.

Mi a hatóanyaga?

500 mg Pasuchaca [Geranium dielsianum R. Knuth; herba] 60%-os etanollal készült (drog-extraktum arány: 6:1) száraz kivonat /tabletta

Mit tartalmaz még a készítmény?

Segédanyagok: mikrokristályos cellulóz, laktóz-monohidrát, etilcellulóz, kroszkarmellóz-nátrium, talkum, vízmentes kolloid szilícium-dioxid, maltodextrin, sztearinsav.

Mikor ajánlott a készítmény alkalmazása?

Cukorbetegségre való hajlam esetén a megfelelő étrenddel és fizikai aktivitással elérhető egyensúlyi állapot támogatására.

Mikor nem ajánlott a készítmény alkalmazása?

A készítmény szedése nem javasolt;

  • a tabletta bármely összetevőjével szembeni, ismert egyéni túlérzékenység,
  • beszűkült veseműködés, illetve megállapított májenzim eltérés fennállása esetén.

Mit kell tudni az alkalmazás előtt?

A készítmény cukorbetegeknél történő alkalmazására vonatkozó klinikai vizsgálati eredmények nem állnak rendelkezésre. A készítmény szedése cukorbetegségre való hajlam esetén is csak időnkénti vércukorszint ellenőrzés mellett javasolt.

Amennyiben gyógyszeres kezelésben részesül, feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát a készítmény szedéséről, mert vércukorszínt csökkentő gyógyszerek mellett a készítmény szedése nem javasolt. Ha tünetei súlyosbodnak, haladéktalanul keresse fel orvosát.

Alkalmazhatják-e a készítményt gyermekek?

A készítmény 14 év alatti gyermekeknek nem adható.

Lehet-e a készítményt gyógyszerekkel együtt alkalmazni?

Gyógyszerekkel történő együtt adásra vonatkozó adat nem áll rendelkezésre. Óvatosságból azonban a készítmény vércukorszintet csökkentő gyógyszerekkel való egyidejű alkalmazása nem javasolt.

Mi a teendő, ha Ön várandós, szoptat vagy gyermeket szeretne?

A készítmény biztonságos szedésére vonatkozóan ezen állapotokban nem állnak rendelkezésre adatok, ezért a szedése nem javasolt. Amennyiben Ön gyermeket szeretne, úgy a készítmény szedéséről kérje ki kezelőorvosa véleményét.

Hogyan és milyen adagolásban ajánlott a készítmény alkalmazása?

A hatóanyag/segédanyag iránti esetleges érzékenység kizárására a tabletta szedését napi 1 tablettával javasolt kezdeni, majd ezt követően, naponta 2-3×1 tabletta ajánlott 2-3 hónapon keresztül. Egy hónap szünet után a kúra megismételhető.

Milyen nem kívánt hatást válthat ki a készítmény?

Az adagolási javaslat betartása esetén, az esetleges egyéni túlérzékenységen kívül, nem kívánt hatást nem jelentettek. Nemzetközi adatok szerint a humán vizsgálatok során egyes májenzimek nem kóros mértékű emelkedését tapasztalták, ezért a kúra befejezése után ilyen jellegű vizsgálatok elvégzése javasolt.

Ha Önnél bármilyen mellékhatás jelentkezik, hagyja abba a kezelést, és tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét! Ez a betegtájékoztatóban fel nem sorolt, bármilyen lehetséges mellékhatásra is vonatkozik.

Mire kell még ügyelni a készítmény alkalmazása során?

Gyermekektől elzárva tartandó. Ha szedése közben indokolatlan látászavart, verejtékezést, remegést tapasztal, függessze fel a készítmény alkalmazását.

Mennyi ideig alkalmazható a készítmény?

Kúraszerűen 2-3 hónapig szedhető folyamatosan, egy hónap szünet beiktatásával a kúra folytatható, időnkénti vércukorszint ellenőrzés mellett.

Milyen hatása van a készítménynek a gépjárművezetésre, baleseti veszéllyel járó munka végzésére?

Nem végeztek vizsgálatokat a készítmény gépjárművezetésre és a gépek kezeléséhez szükséges képességekre kifejtett hatására vonatkozóan.

Hogyan kell tárolni a készítményt?

Legfeljebb 25 C°-on tárolandó.

Milyen a tabletta külleme és mit tartalmaz a csomagolás?

Leírás: barna színű szemcsés, hosszúkás alakú tabletta. Törési felületén egynemű, jellemző szagú.

Csomagolás: tabletták Al/PVC/PVDC buborékcsomagolásban és dobozban

Csomagolási egység: 100 db (10 x 10 db) tabletta/doboz

Nyilvántartási szám: OGYI-941/2005

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Pasuchaca Vibe tabletta (100x)
Pasuchaca Vibe tabletta (100x)
9 899 Ft