EP Ozolid szemkendő (20x)

Ozolid szemkendő (20x)

11 569 Ft

Az Ozolid szemkendő (gyógyászati segédeszköz) LipozonEye hatóanyaggal specifikusan kialakuló szem körüli fertőzések védelmére alkalmas, felnőttek és gyermekek számára.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 11 569 Ft / db.
2 darab 11 338 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 10 991 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 396596 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 578.5 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 566.9 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 549.6 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 9109.4 Ft | 2 db. vásárlása esetén 8927.5 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 8654.3 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
 • Kategóriák:
 • Kiemelt kínálatunk
  a készlet erejéig

  Termékleírás

  Az Ozolid szemkendő (gyógyászati segédeszköz) LipozonEye hatóanyaggal specifikusan kialakuló szem körüli fertőzések védelmére alkalmas, felnőttek és gyermekek számára.

  Az Ozolid szemészeti géz a különböző váladékok (lipid és száraz egyaránt), sejtszerű maradványok és egyéb szennyezőanyagok eltávolítására, melyek okozzák a szemhéj és,- kötőhártya gyulladását. Alkalmas az árpa szemhéj,- vagy szempillák felületéről való mechanikai eltávolítására, és a szem körüli területeket érintő traumák kezelésére is használható.

  A különböző maradványok eltávolítása, a szem körüli területek tisztítása a szemészeti műtétek előtt és után is nagyon hasznos, hiszen az említett váladékokban lévő mikroorganizmusok burjánzásának megakadályozásával megelőzhető és csökkenthető az operációt követő fertőzések kialakulása és annak esélye.

  Ozolid indikációi:

  • A szemhéj-gyulladás (mind a fertőzések miatt és mind az allergia miatt kialakuló) és a szemhéj/kötőhártya-gyulladás okozta árpa eltávolítása
  • Csökkenti a szemhéjon és a szempillákon található baktériumok (műtét előtt és után is) okozta fertőzések kialakulásának kockázatát. Ezáltal nagyon hasznos a szemműtétek előkészületekor is.

  Az Ozolid összetevőinek köszönhetően a termék mindennapi használata is lehetséges a szem körüli területek védelme érdekében.

  Összetevők:

  NWF géz oldatba áztatva: LipozonEye (tartósítószermentes ózonált növényi olaj, liposzómák), hidroxipropil-metilcellulóz, bórsav, bórax, EDTA dinátrium só, PHMB, deionizált víz.

  Parabén mentes.

  Kiszerelés: 20 db. egyszer használatos NWF géz

  Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

  Vonalkód (EAN): 8051160700110

  Vélemények

  Még nincsenek értékelések.

  A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

  0
  0 Ft
  Lépj velünk kapcsolatba
  Ozolid szemkendő (20x)
  Ozolid szemkendő (20x)
  11 569 Ft