Opti-Free Express kontaktlencse folyadék (355ml)

Opti-Free Express kontaktlencse folyadék (355ml)

3 719 Ft

Az Opti-Free Express kontaktlencse folyadék minden lágy lencse fertőtlenítésére, tisztítására, leöblítésére, benedvesítésére és tárolására alkalmas, ideértve a sziliokon hidrogél lencséket.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 3 719 Ft / db.
2 darab 3 645 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 3 533 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 525201 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 10.5 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 10.3 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 10 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 2928.3 Ft | 2 db. vásárlása esetén 2870.1 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 2781.9 Ft
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Az Opti-Free Express kontaktlencse folyadék egy többfunkciós fertőtlenítőoldat POYQUAD* és ALDOX* összetevőkel, melyek elpusztítják a káros mikroorgazmusokat, ugyanakkor gyengédek a szemhez. Ezen felül citrátot is tartalmaz, amely az áztatás során eltávolítja a fehérje lerakodásokat. Az Opti-Free Express többfunkciós fertőtlenítő egész napon át tartó komfort érzést biztosít, még az érzékeny szemek számára is.

Leírás:

Az OPTI-FREE® EXPRESS® többfunkciós fertőtlenítőoldat nedvesíti a lencséket, megszünteti a kisebb irritációt és diszkomfort érzést a lencseviselés során, így megnyújtja a kényelmes lencseviselési időt. Az OPTI-FREE® EXPRESS® többfunkciós fertőtlenítőoldat mellett nincs szükség egyéb tisztító oldat használatára.

Az OPTI-FREE® EXPRESS® többfunkciós fertőtlenítőoldat minden lágy lencse fertőtlenítésére, tisztítására, leöblítésére, benedvesítésére és tárolására alkalmas, ideértve a sziliokon hidrogél lencséket.

Összetétel:

Az OPTI-FREE® EXPRESS® többfunkciós fertőtlenítőoldat egy steril, pufferolt, izontóniás vizes oldat, amely nátrium-kloridot, szorbitot, dinátrium-edetátot, bórsavat, aminometil-propanolt; tisztító anyagként citrátot és TETRONIC* 1304* anyagot; továbbá 0,001% POLYQUAD* (polodronium-kloris) és 0,0005% ALDOX*(mirisztamidopropil-deimetilamin) összetevőt tartalmaz. *TETRONIC®= A BASF cég védjegye.

Kontraindikációk (Az alkalmazás ellenjavallatai):

Az OPTI-FREE® EXPRESS® többfunkciós fertőtlenítőoldat bármely összetevőjével szembeni allergia esetén nem alkalmazható a készítmény.

Általános utasítások:

A kontaktlencse használata előtt mindig mossa meg és öblítse le a kezét. Mindig azonos oldalú lencsével kezdjen, a jobb vagy a bal oldalival, hogy elkerülje a lencsék összekeverését.

Új Alcon® lencsetartó tok használata előtt öblítse ki a tokot OPTI-FREE®EXPRESS® többfunkciós fertőtlenítőoldattal. Használat után ürítse ki a lencsetartó tokot, öblítse ki OPTI-FREE®EXPRESS® többfunkciós fertőtlenítőoldattal, és hagyja a levegőn megszáradni. Az Alcon cég javasolja a kontaktlencse-tartó tok rendszeres cseréjét.

Tisztításra, fertőtlenítésre, fehérje eltávolítására vonatkozó útmutatások:

 • Öblítse le alaposan a lencse mindkét oldalát OPTI-FREE® EXPRESS®többfunkciós fertőtlenítőoldattal. Töltse fel az Alcon® lencsetartó tokot friss OPTI-FREE® EXPRESS®többfunkciós fertőtlenítőoldattal úgy, hogy az oldat ellepje a lencséket.
 • Hagyja a lencséket a lezárt tokban egész éjszakán át, vagy legalább 6 órán keresztül. Felhelyezést megelőzően alaposan öblítse le a lencsék mindkét oldalát, hogy eltávolíthassa a lencsékre rakódott maradványokat.
 • Szemorvosa az egyéni könny összetételének és a lencse viselés szokásának figyelembevételével javasolhatja további készítmények használatát vagy egyéb módszereket kontaktlencséi tisztítására.
 • Mindig kövesse szemorvosa utasításait. A lencsék felhelyezéséig lezárt tokban maximum 30 napig tarthatók el.
 • Ha lencséket hosszabb ideig tárolja, akkor azokat havonta, valamint felhelyezés előtt friss oldattal kell tisztítani és fertőtleníteni.

Nedvesítés:

Ha a lencsék viselése során kisebb irritáció vagy diszkomfort érzés alakul ki, cseppentsen egy vagy két csepp OPTI-FREE® EXPRESS® többfunkciós fertőtlenítőoldatot közvetlenül a szemébe, majd pislogjon párszor. Az OPTI-FREE® EXPRESS® többfunkciós fertőtlenítőoldatot a nap folyamán bármikor használhatja lencséi benedvesítésére.

Figyelmeztetések:

A kontaktlencsék és kontaktlencse ápoló készítmények (beleértve a lencsetartó tokot) megfelelő használata és kezelése érdekében rendkívül fontos, hogy kövesse a szakember és a használati útmutató utasításait. Hosszan tartó kellemetlen érzés, fokozott könnyezés, látási zavarok, vagy a szem kivörösödése esetén AZONNAL vegye ki kontaktlencséit és konzultáljon szakemberrel, mivel a tünetek súlyosbodhatnak.

Óvintézkedések:

 • Mindig friss OPTI-FREE® EXPRESS® többfunkciós fertőtlenítőoldatot használjon. Soha ne használja fel újra a kontaktlencse tároló tokban lévő oldatot.
 • Mindig Alcon® lencsetartót használjon.
 • A szennyeződés megakadályozása érdekében soha ne érintse a flakon cseppentőjét semmilyen felülethez.
 • Használatot követően csavarja vissza a kupakot.
 • Az oldatot szobahőmérsékleten tárolja. Kerülje az oldat hővel történő érintkezését.
 • Használaton kívül a flakon szorosan zárva tartandó.
 • A terméken kizárólag jelzett lejárati időn belül szabad csak felhasználni.
 • Hat hónappal a felbontást követően öntse ki a megmaradt oldatot.
 • Gyermekek elől elzárva tartandó.
 • Hővel történő fertőtlenítéshez nem alkalmazható.

Kiszerelés: 355 ml + lencsetartó

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Opti-Free Express kontaktlencse folyadék (355ml)
Opti-Free Express kontaktlencse folyadék (355ml)
3 719 Ft