EP Optaridin Szemhéj spray kivörösödött és irritált szemre (10ml)

Optaridin Szemhéj spray kivörösödött és irritált szemre (10ml)

4 019 Ft

Az Optaridin Szemhéj spray kivörösödött és irritált szemre egy micellákat, hialuronsav, A-vitamint, E-vitamint, zöld és fekete tea kivonatot tartalmazó orvostechnikai eszköz, mely szemvörösséggel, égő érzéssel, szemviszketéssel járó szemhéj irritáció esetén ajánlott.

Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 707607 ÁFA: 27%
Egységár: 401.9 Ft/ml Nettó ár: 3164.6 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Az Optaridin Szemhéj spray kivörösödött és irritált szemre egy micellákat, hialuronsav, A-vitamint, E-vitamint, zöld és fekete tea kivonatot tartalmazó orvostechnikai eszköz, mely szemvörösséggel, égő érzéssel, szemviszketéssel és szemszárazsággal együtt járó szemhéj irritáció esetén ajánlott, de alkalmazható még szemhéjgyulladás és más, a szemhéj lipid rétegének károsodásával járó szembetegségek esetén is. Különleges összetétele nyugtatja és védi a szemhéjat az oxidatív stressztől, enyhülést okozva.

Jellemzők:

 • A szemfelületet egy olyan könnyfilm védi, melynek külső lipid rétege csökkenti a könny elpárolgását. Az Optaridin szemhéj spray funkcionális vagy szöveti változások esetén segít helyreállítani a szemhéjon lévő lipid komponenseket. Védőhatással rendelkezik, segíti a szemhéjak szövetének gyógyulását, helyreállítva a természetes nedvességtartalmat.
 • Az Optaridin szemhéj spray különleges összetételének köszönhetően segíti a szemhéjak optimális működésének fenntartását, növelve a szemhéj szöveteinek hidratáltságát és rugalmasságát.
  A hidrofil-lipofil egyensúly helyreállítása a szemhéjon a szél, a por, a napsugárzás, a klór, a smink, a kevés pihenés által kialakuló égő
  érzés, viszketés tüneteinek kezelésére szolgál.
 • Az Optaridin szemhéj spray csökkenti a fájdalmas szemhéj folyamatos dörzsöléséből eredő duzzanatot és ödémát. A micellák vizes közegben gömb alakba rendeződő lipid karakterű molekulák. A micella kialakulása a lipid komponens (amfipatikus) kettős oldhatóságú jellegére adott válasz, mely azt jelenti, hogy mind hidrofil régiót (poláris fejcsoportot ), mind hidrofób régiót (hosszú hidrofób lánc), tartalmaz. A micellák vizet tartalmaznak növelve ezzel a termék hidratáló hatását és segítve a szemhéj bőrének megtisztítását a rajta lévő olaj és egyéb anyagok eltávolításával anélkül, hogy le kellene mosni utána.
 • Az E-vitamin hatékony antioxidáns, mely megakadályozza az A-vitamin bomlását, valamint ellensúlyozza a testszövetekre toxikus szabadgyökök képződését.
 • A biotechnológiai szintézissel előállított nagy molekulatömegű hialuronsav olyan, nyákszerű oldatot képező anyag, mely jelentős sikosító tulajdonságokkal rendelkezik, hidratálja és stabilizálja a könnyréteget.
 • A micellák és az A és E vitaminok együttes alkalmazása védő és regeneráló hatású a szemhéj kivörösödése, megduzzadása és viszketése esetén.
 • Az Optaridin szemhéj spray zöld tea kivonatot is tartalmaz (Camelia Sinensis fekete tea kivonat), mely gazdag antioxidáns hatást kifejtő Epigallokatekinben [EKG] és Epigallokatekin-gallátban [EGCG], védve a szemhéj területét a környezet oxidáló anyagaival szemben, csökkentve az általuk okozott esetleges károkat,
  védve a szemhéj fiziológiai épségét.

Használata:

Rázza fel a flakont és vegye le a védősapkát. Amikor a permetet először használja, 3-4 (adagolásra) lenyomásra van szükség az adagoló feltöltéséhez. Fújja a készítményt szemből alkalmazva a csukott szemhéjakra 10-15 cm távolságból. 1-2 permetet alkalmazzon minden szemhéjon legalább napi 2-3 alkalommal, különösen éjszakára. Napi rendszerességgel folyamatosan használható. Használat után helyezze vissza a védőkupakot. Ne használja a sprayt nem-vízálló sminkkel festett szemen! Az Optaridin szemhéj spray kontaktlencse viselése esetén is alkalmazható

Összetétel:

Glicerin, nátrium-klorid, poliszorbát 20, fenoxi-etanol, lecitin, propándiol, dinátrium-foszfát, nátrium-foszfát, nátrium-dehidroacetát, nátrium-hialuronát, alkohol, glicirretinsav, retinil-palmitát, tokoferol, Camelia Sinensis levélkivonat, nátrium-benzoát , víz 10 ml-re.

Fontos figyelmeztetések:

 • A szemmel való közvetlen érintkezés esetén a termék enyhe égő érzést okozhat, amely spontán megszűnik, ha vízzel többször és alaposan lemossa a szemet.
 • Ne használja az összetevőkre való túlérzékenység esetén!
 • Gyermekek elől elzárva tartandó!
 • Csak külsőleg használja a terméket!
 • Ne használja a lejárati időn túl!
 • Ne használja sérült csomagolás esetén!
 • A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Vonalkód (EAN): 5997877588913

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Optaridin Szemhéj spray kivörösödött és irritált szemre (10ml)
Optaridin Szemhéj spray kivörösödött és irritált szemre (10ml)
4 019 Ft