OFF! Szúnyogriasztó aeroszol (100ml)

OFF! Szúnyogriasztó aeroszol (100ml)

1 117 Ft

Az OFF! Szúnyogriasztó aeroszol vérszívó rovarok (pld. szúnyogok, kullancsok) távol tartására alkalmas. Azonnali védelmet biztosít szúnyogok ellen, akár 2 órán át. Formulájának köszönhetően kellemes illatú és nem hagy zsíros érzést a bőrön.

Gyors, diszkrét, valamint 12 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 813975 ÁFA: 27%
Egységár: 11.2 Ft/ml Nettó ár: 879.5 Ft
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

Az OFF! Szúnyogriasztó aeroszol vérszívó rovarok (pld. szúnyogok, kullancsok) távol tartására alkalmas. Azonnali védelmet biztosít szúnyogok ellen, akár 2 órán át. Formulájának köszönhetően kellemes illatú és nem hagy zsíros érzést a bőrön. Aktív hatóanyag: Dietil-toluamid 7% (7 g/100 g).

Használata:

Juttassuk a készítményt a vérszívó rovaroktól (pl. szúnyogoktól) védendő bőrfelületre. Az arcbőrt – a szem és a száj környékének kihagyásával – a kézre fújt folyadékkal kell bekenni. Gyermekek kezelésekor először a saját kezünkre tegyünk a készítményből, és így kenjük be bőrüket. Kisgyermekeknél inkább a ruházaton alkalmazzuk! A ruházat kezelésekor a tenyérre adagoljuk a folyadékot, majd az töröljük a textíliába. A készítmény hatását legalább 2 órán át keresztül fejti ki.

A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan.

Gyártó: Johnson & Johnson

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
OFF! Szúnyogriasztó aeroszol (100ml)
OFF! Szúnyogriasztó aeroszol (100ml)
1 117 Ft