OFF! Szúnyogriasztó aeroszol (100ml)

OFF! Szúnyogriasztó aeroszol (100ml)

1 729 Ft

Az OFF! Szúnyogriasztó aeroszol vérszívó rovarok (pld. szúnyogok, kullancsok) távol tartására alkalmas. Azonnali védelmet biztosít szúnyogok ellen, akár 2 órán át. Formulájának köszönhetően kellemes illatú és nem hagy zsíros érzést a bőrön.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 1 729 Ft / db.
2 darab 1 694 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 1 643 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 813975 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 17.3 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 16.9 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 16.4 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 1361.4 Ft | 2 db. vásárlása esetén 1333.9 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 1293.7 Ft
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Az OFF! Szúnyogriasztó aeroszol vérszívó rovarok (pld. szúnyogok, kullancsok) távol tartására alkalmas. Azonnali védelmet biztosít szúnyogok ellen, akár 2 órán át. Formulájának köszönhetően kellemes illatú és nem hagy zsíros érzést a bőrön. Aktív hatóanyag: Dietil-toluamid 7% (7 g/100 g).

Használata:

Juttassuk a készítményt a vérszívó rovaroktól (pl. szúnyogoktól) védendő bőrfelületre. Az arcbőrt – a szem és a száj környékének kihagyásával – a kézre fújt folyadékkal kell bekenni. Gyermekek kezelésekor először a saját kezünkre tegyünk a készítményből, és így kenjük be bőrüket. Kisgyermekeknél inkább a ruházaton alkalmazzuk! A ruházat kezelésekor a tenyérre adagoljuk a folyadékot, majd az töröljük a textíliába. A készítmény hatását legalább 2 órán át keresztül fejti ki.

A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan.

Gyártó: Johnson & Johnson

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
OFF! Szúnyogriasztó aeroszol (100ml)
OFF! Szúnyogriasztó aeroszol (100ml)
1 729 Ft