OFF! Protection Plus pumpás szúnyogriasztó (100ml)

OFF! Protection Plus pumpás szúnyogriasztó (100ml)

1 666 Ft

Az OFF! Protection Plus pumpás szúnyogriasztó hatékonyan távol tartja a szúnyogokat, legyeket és kullancsokat akár 8 órán át. Ideális mindennapos használatra a családoknak és utazóknak egyaránt. Aktív hatóanyag: Pikaridin.

Gyors, diszkrét, valamint 12 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 854776 ÁFA: 27%
Egységár: 16.7 Ft/ml Nettó ár: 1311.8 Ft
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

Az OFF! Protection Plus pumpás szúnyogriasztó hatékonyan távol tartja a szúnyogokat, legyeket és kullancsokat akár 8 órán át. Ideális mindennapos használatra a családoknak és utazóknak egyaránt. Aktív hatóanyag: Pikaridin.

Használata:

Használat előtt a flakont jól fel kell rázni! Tartsuk a flakont függőlegesen, és 15-20 cm távolságból permetezzük a készítményt a védendő bőrfelületre, majd egyenletesen dörzsöljük szét (körülbelül 6-7 fújás, azaz kb. 1 ml alkalmanként). Az arcbőrt, a szem és a száj környékének kivételével a kézre szórt permettel kell bekenni. Gyermekek kezelésekor először a saját kezünkre fújjuk a készítményt, és így kenjük be bőrüket a permettel.

A bőrfelületre juttatott készítmény, a felvitt vastagságtól függően, a fertőző betegséget terjesztő szúnyogokat és kullancsokat 8 órán keresztül távol tartja. A hatás csökkenésekor a kezelést ismételje meg.

A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan.

Gyártó: Johnson & Johnson

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
OFF! Protection Plus pumpás szúnyogriasztó (100ml)
OFF! Protection Plus pumpás szúnyogriasztó (100ml)
1 666 Ft