OFF! Max rovarriasztó aeroszol (100ml)

OFF! Max rovarriasztó aeroszol (100ml)

1 536 Ft

Az OFF! Max rovarriasztó aeroszol szúnyogriasztó hatása 4-5 órán keresztül, kullancsriasztó hatása 3 órán keresztül hatásos. Bőrkímélő, nem ragad és nem zsíros. Gyermekek 2 éves kortól használhatják. Fokozottan tűzveszélyes!

Gyors, diszkrét, valamint 12 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 571844 ÁFA: 27%
Egységár: 15.4 Ft/ml Nettó ár: 1209.4 Ft
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

Az OFF! Max rovarriasztó aeroszol szúnyogriasztó hatása 4-5 órán keresztül, kullancsriasztó hatása 3 órán keresztül hatásos. Bőrkímélő, nem ragad és nem zsíros. Gyermekek 2 éves kortól használhatják. Fokozottan tűzveszélyes!

Jellemzők:

Rovarriasztó, Hosszan tartó védelem, Szúnyogok és kullancsok ellen

Elkészítés és felhasználás:

Használat előtt olvassa el a használati utasítást.

Használati utasítás:

Fújja a terméket lassú, legyező mozdulatokkal kb. 1-2 másodpercig karonként, és kenje szét kezével a nem kezelt bőrfelületeken.

Arcra: Fújja felnőtt kezébe, majd kenjen keveset az arcára, vagy gyermek arcára.

Használat előtt a palackot alaposan rázza fel! Tartsuk a flakont függőlegesen és 15-20 cm távolságból permetezzük a készítményt a védendő bőrfelületre, majd egyenletesen dörzsöljük szét. Az arcbőrt – a szem és száj környékének kihagyásával – a kézre szórt permettel kell bekenni. Gyermekek kezelésekor először saját kezünkre fújjuk a készítményt és így kenjük be bőrünket. Kisgyermekeknél inkább a ruhára fújjuk! A felvitel vastagságától függően a készítmény a szúnyogokat 4-5 órán át, a kullancsokat 3 órán át elriasztja. A hatás csökkenésekor a kezelést ismételjük meg.

Biztonsági figyelmeztetés:

A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan.

Fontos figyelmeztetések:

Tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik hő hatására megrepedhet! Súlyos szemirritációt okoz.

Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C/122°F hőmérsékletet meghaladó hő. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem.
Csak a használati utasításnak megfelelően használja. Ne alkalmazza 2 évnél fiatalabb gyermekek esetében. Ne alkalmazza kisgyermek kezére. Csak külsőleg használható. Ügyeljünk arra, hogy a termék szembe, nyálkahártyára, nyílt sebbe ne kerüljön. Ne használja napégette, hólyagos, repedezett bőrön. Allergiára hajlamos egyének használat előtt kis bőrfelületen győződjenek meg a készítmény ártalmatlanságáról. Irritáció esetén kerülje a termék használatát. Akinek bőre a permet hatására allergiás elváltozást mutat, azoknak azt bő, szappanos vízzel azonnal le kell mosni. Hűvös, száraz helyen, élelmiszertől elkülönítve, gyermekek számára hozzá nem férhető helyen tárolandó.

Gyártó: Johnson & Johnson

Vonalkód (EAN): 

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
OFF! Max rovarriasztó aeroszol (100ml)
OFF! Max rovarriasztó aeroszol (100ml)
1 536 Ft