EP Ocuhyl C szemcsepp (10ml)

Ocuhyl C szemcsepp (10ml)

5 879 Ft

Az Ocuhyl C szemcsepp nedvesítő, nyugtató és síkosítást elősegítő, steril készítmény, különösen érzékeny szemre. A hialuronsavnak köszönhetően hatékonyan biztosítja a szem nyugalmát, és a száraz, égető érzésre, valamint a fáradtságra hosszantartó komfortérzettel reagál.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 5 879 Ft / db.
2 darab 5 761 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 5 585 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 123376 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 587.9 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 576.1 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 558.5 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 4629.1 Ft | 2 db. vásárlása esetén 4536.2 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 4397.6 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Az Ocuhyl C szemcsepp (orvostechnikai eszköz) hosszan tartó védőfilmet képez a szem felületén, megvédve a szemet az irritációtól.

Jellemzők:

 • nedvesíti a szem felületét, a nem megfelelő könnyképződés pótlására szolgál (száraz szem szindróma)
 • biztosítja a szem nyugalmát égető érzés vagy szemfáradtság esetén
 • védő, gyulladásgátló és regeneráló hatást fejt ki a szaruhártya felső hámrétegére
 • tartósítószert nem tartalmaz
 • bármilyen típusú kontaktlencsével is használható!

Felhasználás:

 • csökkent könnyképződés, szárazságérzet gyógyítására alkalmas
 • erősíti a szaruhártya és a kötőhártya védelmét ellátó könnyfilmet
 • hosszan tartó enyhülést biztosít égető érzés vagy fáradtság esetén
 • kemény kontaktlencse mellett is használható

Használata:

Amennyiben az orvos másként nem rendeli, általában a kötőhártyazsákba kell cseppenteni 1 cseppet, naponta 1-3 alkalommal, de szükség esetén ennél többször is alkalmazható. Gyermekeknél az alkalmazást az orvos egyénre szabva írja elő. A készítményt felnőttek, fiatalok és gyermekek 2 éves kortól egyaránt használhatják.

Összetétel: natrii hyaluronas (nátrium-hialuronát) 1,2 mg/ml

Segédanyagok:

Calendullae extractum (körömvirág kivonat), natrii chlo-ridum (nátrium-klorid), dinatrii phosphas anhydricus (vízmentes dinát-rium-foszfát), kalii chloridum (kálium-klorid), calcii chloridum dihydricum(kalcium-klorid-dihidrát), magnesii chloridum hexahydricus (magnézium-klorid-hexahidrát), aqua ad iniectabile (injekcióhoz való víz).

Információk:

Nedvesítő, nyugtató és síkosítást elősegítő, steril szemcsepp, különösen érzékeny szemre. A hialuronsavnak köszönhetően (amely a szemben és a test más részeiben is jelen van) ez a szemcsepp hatékonyan biztosítja a szem nyugalmát, és a száraz, égető érzésre, valamint a fáradtságra hosszantartó komfortérzettel reagál.

A szemcsepp körömvirág-kivonatot is tartalmaz, amely védő, gyulladás-gátló és regeneráló hatást fejt ki a szaruhártya felső hámrétegére. Nem tartalmaz semmilyen tartósítószert vagy antimikrobiális adalékot, ezért azok is használhatják, akiknek érzékeny a szemük vagy kontaktlencsét hordanak. A szemcseppet felnőttek, fiatalok és gyerekek egyaránt használhatják

Az OCUhyl C külsőleg használatos szemcsepp. Csökkent könnyképződés, szárazságérzet, idegen test érzet, fáradtság- vagy égető érzés kiegészítő gyógyítására alkalmas. A szaruhártya és a kötőhártya védelmétellátó könnyfilm erősítésére is alkalmas. Az OCUhyl C kontaklencsével is használható. Nem használható a készítmény valamelyik hatóanyagára vagy segédanyagára való túlérzékenység esetén nem szabad használni.

Lehetséges mellékhatások:

Ritkán, közvetlenül az alkalmazást követően előfordulhat átmeneti égetőérzés. Allergiás reakciót is kiválthat. Az ilyen mellékhatásokról vagy más szokatlan tünetekről tájékoztassa kezelőorvosát.

Kölcsönhatások:

Amennyiben egyéb szemészeti készítményt is alkalmaznia kell egyidejűleg, az legyen az utolsó, és legkevesebb 5 perc teljék el az előző készítmény alkalmazásától számítva. A kezelőorvosát tájékoztatnia kell valamennyi gyógyszerről, amelyet éppen használ, esetleg a közelmúltban használt vagy a jövőben használni készül, akár vényköteles, akár szabadon beszerezhető gyógyszerről van szó. Amennyiben más szemészeti készítményeket is használ, az egyidejű alkalmazás lehetőségét beszélje meg szemorvosával.

Fontos figyelmeztetések:

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Közvetlenül az alkalmazás után előfordulhat homályos látás, ezért az alkalmazást követő 20 percen belül tartózkodni kell a gépjárművezetéstől, a gépek kezelésétől és a nagy magasságban végzett munkától. Ha gyermeke véletlenül fogyasztana a készítményből, forduljon orvoshoz.

A készítmény használatának módja:

 • Vegye ki az OSD cseppentőfejjel ellátott flakont a papírdobozból.
 • Az első használat előtt távolítsa el a cseppentőfejről a biztonsági gyűrűt.
 • Vegye le a cseppentőfej védőkupakját.
 • Hajtsa hátra a fejét, fordítsa a műanyag flakont aljával felfelé, a mutatóujjával finoman húzza le az alsó szemhéját, cseppentse be az előírt számú cseppet, majd lassan csukja be szemét, hogy az egyenletesen szétfolyjon az egész szemében.
 • Használat közben vigyázzon, hogy a cseppentő ne érjen sem a szeméhez, sem a pillájához. A csepegtetés befejeztével szorosan helyezze vissza a flakonra a védőkupakot, hogy megakadályozza a csepegtető-fej végének esetleges szennyeződését.

Mire ügyeljünk használatkor:

A műanyag flakonból minden egyes összenyomáskor csak egy csepp készítmény cseppen ki. A következő csepp kinyomásához engedni kell, hogy levegő szívódjék a műanyag flakonba, és az visszanyerje eredeti alakját. A készítményt a csomagoláson feltüntetett lejárati idő után ne használja. A felbontott csomagolást 3 hónapon belül használja el.

Vonalkód (EAN):  8588000227068

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Ocuhyl C szemcsepp (10ml)
Ocuhyl C szemcsepp (10ml)
5 879 Ft