EP Ocuflash Blue oldatos szemcsepp (10ml)

Ocuflash Blue oldatos szemcsepp (10ml)

3 479 Ft

Az Ocuflash Blue oldatos szemcsepp (orvostechnikai eszköz) tartósítószer-mentes elsősegélyt biztosít szemvidítófű kivonattal a szemirritáció ellen. Újszülötteknél is alkalmazható! Nyugtató, fertőtlenítő hatású.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 3 479 Ft / db.
2 darab 3 409 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 3 305 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 190367 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 347.9 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 340.9 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 330.5 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 2739.4 Ft | 2 db. vásárlása esetén 2684.2 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 2602.4 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Az Ocuflash Blue oldatos szemcsepp (orvostechnikai eszköz) tartósítószer-mentes elsősegélyt biztosít szemvidítófű kivonattal a szemirritáció ellen. Újszülötteknél is alkalmazható! Nyugtató, fertőtlenítő hatású.

További jellemzők:

  • a szemben gyulladásgátló, fertőtlenítő és összehúzó hatást fejt ki,
  • a szemhéj és a kötőhártya (árpa) nem fertőző gyulladásának megelőzésére és kiegészítő kezelésére, valamint a szem megnyugtatására alkalmas.

Felhasználás:

  • kiváló öblítő oldat a szembe került bármilyen idegen test eltávolítására,
  • nyálkás és gennyes váladékok kimosására,
  • kemény kontaktlencse viselését követő szemkimosásra,
  • elsősegélynyújtásra a szemet ért, sav vagy lúg általi enyhébb marás esetén (mész, malter),
  • a kötőhártya egyes – főleg nem fertőző – gyulladásainak kiegészítő kezelésére, krónikus kötőhártya-gyulladás kezelésére.

Az Ocuflash Blue oldatos szemcseppet gyerekek, fiatalok és felnőttek egyaránt használhatják. Tekintettel a készítmény megbízhatóságára, újszülöttek, csecsemők, terhes nők és szoptatós anyák is biztonsággal alkalmazhatják.

Alkalmazás:

A szem megnyugtatására, valamint a szemhéj és a kötőhártya nem fertőző gyulladásának megelőzésére az alsó kötőhártyazsákba kell cseppenteni 1-2 cseppet, naponta 1-4 alkalommal. A szembe került bármilyen idegen test eltávolítása során addig kell a készítményt a szembe csepegtetni, amíg az idegen testet nem sikerül eltávolítani, esetleg amíg a probléma meg nem szűnik.

Segít gyógyítani az árpát, a szemgyulladást, enyhíti a szúró érzést és az irritáció tüneteit, csökkenti a vele járó túlzott könnyképződést! Megszünteti a szem pirosságát allergiás tünetek, fáradtság, kontaktlencse viselés vagy füst okozta irritáció esetén. Azonnal kimossa a szembe került szennyeződéseket, mint klóros vagy sós víz, por, homok stb.

Összetétel: 1 ml oldat 7 mg nátrium-kloridot tartalmaz.

További összetevők:

Dinátrium-edetát-dihidrát, kálium-klorid, magnézium-klorid-hexa¬hidrát, poliszorbát 80, szemvidítófű tinktúra (tinctura euphrasiae), bórax, nátrium-hidroxid, injekcióhoz való víz.

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Vonalkód (EAN): 8588000227600

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Ocuflash Blue oldatos szemcsepp (10ml)
Ocuflash Blue oldatos szemcsepp (10ml)
3 479 Ft