ujevi_fogadalmak_fogyokura_2020_nagy
ujevi_fogadalmak_dohanyzas_2020_nagy
ingyenes_szallitas_banner_fenn_nagy
ujevi_fogadalmak_fogyokura_2020
ujevi_fogadalmak_dohanyzas_2020
ingyenes_szallitas_banner_2019
Octenisan md nazális gél (6ml)

Octenisan md nazális gél (6ml)

4 343 Ft

Az octenisan md nazális gél az orrüreg fizikális tisztítása általi nedvesítésre és fertőtlenítésre alkalmazható. A hidrogél nedvesítő hatása révén olyan kedvező élettani környezetet alakít ki, amivel megelőzhető a baktériumok megtelepedése.

7 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás PostaPont-ra, 9 990 Ft-tól pedig már házhoz is! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 152803 ÁFA: 27%
Egységár: 723.8 Ft/ml Nettó ár: 3419.7 Ft
Akció értesítő - Iratkozz fel hírlevelünkre
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

Az Octenisan md nazális gél az orrüreg nedvesítésére és dekontaminálására fizikai tisztítással, és az orr nyálkahártyán lévő sebek támogató kezelésére alkalmas.

Amit nyújt:

  • Multi rezisztens kórokozók dekontaminációjához (pl. MRSA)
  • Fertőtlenítés az orrüreg fizikális tisztításával
  • Az orr nyálkahártyán keletkező sérülések és elváltozások támogató kezelése
  • Nedvesítés
  • Kiváló kompatibilitás

Összetevők:

Tisztított víz, propilén-glikol, hidroxielcellulóz Oktenidin HCL

Felhasználási területek:

Az octenisan® md nazális gél az orrüreg fizikális tisztítása általi nedvesítésre és fertőtlenítésre alkalmazható. A külső fertőzések hirtelen orrszárazságot és irritációt okozhatnak. Ez azonban orvosolható az orrüreg megfelelő nedvességellátásával. A hidrogél nedvesítő hatása révén olyan kedvező élettani környezetet alakít ki, amivel megelőzhető a baktériumok megtelepedése. Továbbá helyreállítja a természetes védelmi és tisztító élettani funkciókat, így járulva hozzá a hatékony multi rezisztens kórokozók dekontaminációjához. A hidrogél a nazális hám elváltozásait is ellátja nedvességgel és így eléri az opmális gyógyítást. Az epiteliális sejtek ezáltal képesek lesznek szaporodni és vándorolni, elősegítve ezzel a gyógyulási folyamatot. Ez a lehető legjobb a nedves seb környezetben.

Alkalmazás módja:

Ha az orvos másként nem rendeli, használja az octenisan® md nazális gélt legfeljebb naponta kétszer, ha szükséges. Az octenisan® md nazális gél kizárólag az orrüregben használható. Nyomjon a gélből egy fültisztító pálcikára elegendő mennyiségben ahhoz, hogy az orrüreg frontális területét teljesen be tudja kenni a géllel. Miután bejuttatta a szükséges mennyiségű octenisan® md nazál gélt az orrlyukba, zárja be az orrát megnyomva az oldalán, majd masszírozza a hüvelyk és a mutató ujjai segítségével, ezzel biztosítva a gél egyenletes eloszlását. Ha szükséges, mindez előtt tisztítsuk át az orrot egy nedves vattacsomóval. A felesleges gélt távolítsuk el egy tiszta vattacsomóval. Győződjön meg róla, hogy a nedves film réteg megmaradt az orrüreg falán. El kell kerülni a nyitott tubus közvetlen érintkezését a fertőzött felülettel, hogy megelőzzük a kórokozók továbbterjedését.

1 év alatti gyermekeknél nem alkalmazható!

Speciális tanácsok:

Az octenisan® md nazális gél nem használható bármelyik összetevőre (propilén-glikol, hidroxi-etil-cellulóz, oktenidin HCl) ismert vagy feltételezett allergia esetén. Kérdezze kezelőorvosát, ha bármilyen kétsége lenne ezzel kapcsolatosan. Ne használja együtt szappannal, kenőccsel, olajjal, enzimekkel vagy hasonló összetevőkkel, mivel ezek befolyásolhatják a termék hatékonyságát. Ne használja PVP jód kombinációval, mivel ez elszíneződéshez vezethet és a PVP jód antiszeptikus hatását csökkenti.

Orvosi felügyelet nélkül ne használja a octenisan® md nazális gélt több mint 2 hétig megszakítás nélkül. Ne használja az octenisan® md nazális gélt porcon, szemben vagy fülben, hogy elkerülje az esetleges szöveti károsodást. Ne juttassa túl mélyen az orrba.

Ne használja infúzió vagy injekció formájában! Ne nyelje le. Ne használja, ha a tubus sérült. Tárolja a tubust szobahőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve.

Gyártó: Schülke & Mayr

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

Octenisan md nazális gél (6ml)
Octenisan md nazális gél (6ml)
4 343 Ft