EP Szuper ár! Nyda Express fejtetvek és serkék elleni spray (50ml)

Nyda Express fejtetvek és serkék elleni spray (50ml)

3 299 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 3 633 Ft
Megtakarítás: 334 Ft

A Nyda Express fejtetvek és serkék elleni spray a hajas fejbőr fizikai jellegű kezelésére szolgál fejtetvesség esetén. Előírásszerű használatával a Nyda Express alkalmas minden fejlődési stádiumú tetű leküzdésére, így elpusztítja a serkéket, a lárvákat és a kifejlett tetveket is.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 3 299 Ft / db.
2 darab 3 233 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 3 134 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 742608 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 66 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 64.7 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 62.7 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 2597.6 Ft | 2 db. vásárlása esetén 2545.7 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 2467.7 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Nyda Express fejtetvek és serkék elleni spray (orvostechnikai eszköz) a hajas fejbőr fizikai jellegű kezelésére szolgál fejtetvesség esetén (Pediculus capitis). Előírásszerű használatával a Nyda Express alkalmas minden fejlődési stádiumú tetű leküzdésére, így elpusztítja a serkéket, a lárvákat és a kifejlett tetveket is. A Nyda Express egy tudományosan igazolt fejtetű-kezelő szer, ami nem tartalmaz neurotoxikus rovarirtó anyagokat.

A Nyda Expresst úgy tervezték, hogy fizikai úton ölje meg a fejtetveket és serkéiket, ahelyett, hogy kémiai rovarirtást alkalmazna (knockdown). A Nyda Express kétféle dimetikon hatóanyagú szilikonolajat tartalmaz, amely a tetvek és petéik légzőnyílásaiba szivárogva blokkolja az oxigénellátást, ezáltal gyorsan megfullasztja és megöli őket. Ez a fizikai hatásmód alkalmas rá, hogy még a kémiai hatóanyagok elleni (knockdown) rezisztenciát szerzett fejtetvek és petéik is elpusztíthatók legyenek.

A szilikonolajok használata miatt a Nyda Expressnek nincs olyan erős, kellemetlen szaga, mint más rovarirtó alapú fejtetű-kezelő készítményeknek. A Nyda Express bármely életkorban, valamint terhesség és szoptatás alatt is alkalmazható.*

*A klinikai kutatások etikai hátterének megfelelően terhes és szoptatós anyákon, illetve 2 éves kor alatti gyermekeken nem végeztek kísérletet.

A Nyda Express hatékony megoldást kínál a fejtetvesség kezelésére, bizonyítottan csupán 10 perces alkalmazási idővel. A durva neurotoxikus rovarirtóktól mentes Nyda Express rövid időn belül kifejti hatását – megfullasztva a fejtetveket és petéiket – egyszerű alkalmazása során.

Hatóanyagok:

Dimetikon (92 %, nagy és kis viszkozitású), közepes láncú trigliceridek, jojoba viasz, illatanyagok.

Felhasználási terület:

A Nyda Express a hajas fejbőr fejtetű fertőzésének (pediculosis capitis) fizikai kezelésére alkalmazandó. Az utasításoknak megfelelően alkalmazott Nyda Express a serkék és peték ellen is hatékony.

Hatásmechanizmus:

Az oldat mélyen bejut a tetű, a serkék és a peték légzőrendszerébe, és azok fulladását eredményezi.

Ellenjavallatok:

A Nyda Express nem alkalmazható a készítmény hatóanyagaival szembeni túlérzékenység esetén. Amennyiben allergiás reakciók alakulnak ki, a Nyda Express kezelést azonnal abba kell hagyni.

Mellékhatások:

A termék valamelyik hatóanyaga ritka esetekben allergiás reakciókat válthat ki.

Bizonyos betegcsoportokban figyelembe veendő szempontok:

A Nyda Express bármely életkorban, valamint terhesség és szoptatás alatt is alkalmazható.

Használati utasítás:

A fejtetű fertőzés sikeres kezelése érdekében kövesse ezeket az utasításokat.

A Nyda Express első alkalmazása előtt a mellékelt adagolópumpát rá kell csavarni az üvegpalackra. Ehhez vegye le a csavaros kupakot a palackról, és szorosan csavarja rá az adagolópumpát. A permetezőpalackot mindig álló helyzetben tartsa, máskülönben a pumpa nem működik megfelelően. Felhívjuk figyelmét, hogy az első felhasználáskor, vagy ha hosszabb ideig nem használják, a pumpát néhány lenyomással fel kell tölteni. Ha az adagolópumpát külön szeretné tárolni, javasoljuk, hogy ürítse ki, és alaposan törölje át egy száraz ruhával.

Tudnivalók a Nyda Express kezelés előtt:

A Nyda Express fejtetű kezelő fésűvel vizsgálja át az összes családtag hajas fejbőrét. Minden olyan személyt, akinél fejtetűt talál lehetőleg egyszerre kezeljen, az ismételt fertőzés elkerüléséhez. A kezelés előtt normál fésűvel fésülje ki a hajat. Ezt a fésűt használat után alaposan meg kell tisztítani.

Kezelés a Nyda Express termékkel:

Javasoljuk, hogy a Nyda Express termékkel való kezeléshez tegyen egy törülközőt a vállra és nyakra a haj alá.

Kiszerelés: 50 ml

Fontos figyelmeztetések:

  • A Nyda Express kizárólag külsőleges alkalmazásra szolgál.
  • A Nyda Express alkalmazása során ügyelni kell arra, hogy az oldat szembe vagy nyálkahártyákra (száj és orr) ne kerüljön. Ha az oldat véletlenül a szembe kerül, akkor 10 –15 percen át bő vízzel ki kell öblíteni. Ha az irritáció nem múlik, kérjük, forduljon kezelőorvosához vagy a gyógyszerészéhez.
  • A Nyda Express belélegzése kerülendő.
  • A Nyda Express reakcióba léphet bizonyos hajápoló termékekkel és hajszínező anyagokkal.
  • Mivel bizonyos összetevők tűzveszélyesek, a Nyda Express nem alkalmazható nyílt láng vagy hőforrások közelében. A Nyda Express gyúlékony anyagoktól távol tartandó, és a kezelés alatt dohányozni tilos.
  • Ha a Nyda Express véletlenül kiömlik, fennáll a csúszás veszélye. Ezért a kiömlött folyadékot azonnal fel kell törölni.
  • A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Vonalkód (EAN): 4029125201556

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Nyda Express fejtetvek és serkék elleni spray (50ml)
Nyda Express fejtetvek és serkék elleni spray (50ml)
3 299 Ft