Nózi Inhaláló stift (1x)

Nózi Inhaláló stift (1x)

254 Ft

A Nózi Inhaláló stift kellemes, frissítő mentolos illatú inhaláló, mely az orron keresztül belélegezve megkönnyítheti a légzést.

Gyors, diszkrét, valamint 12 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 462004 ÁFA: 27%
Egységár: 254 Ft/db. Nettó ár: 200 Ft
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

A Nózi Inhaláló stift kellemes, frissítő mentolos illatú inhaláló, mely az orron keresztül belélegezve megkönnyítheti a légzést. Az orrüregben található szaglószerv sejtjei agyidegsejtek, ezáltal az illatok, szagingerek közvetlenül az agy limbikus – korábban szaglóagy – rendszerére hatnak. Ezen a részen található a szaglás központja, de a limbikus rendszer felel a közérzetért is, hiszen a limbikus rendszer tevékenységén keresztül az egyes pszichés és érzelmi állapotok molekuláris formát öltenek, hatva az agy, és ez által egyéb testrészek működésére.

Fentiek miatt a szagingerek hatást gyakorolhatnak a közérzetre, ezáltal az életműködésre, ennek köszönheti növekvő népszerűségét az aromaterápia.

Használati utasítás:

Csavarja le a Nózi Inhaláló stift védőkupakját, tartsa az egyik majd másik orrlyukához és lélegezzen mélyeket. Használat után törölje meg a stiftet és tekerje vissza rá a védőkupakot. A Nózi legfeljebb 4–5 napig (naponta 3-4 alkalommal) használható folyamatosan. Rendeltetésszerű használat mellett egészség- és környezetkárosító hatások nem lépnek fel. Ha használat közben ujjaival megérintené a stift védőkupak alatti részét is, ne nyúljon a szeméhez, ajkához, amíg kezét nem tudta megmosni.

Fontos figyelmeztetések:

A Nózi alkalmazása nem ajánlott bármely alkotójával szembeni túlérzékenység, allergia, valamint hörgői asztma (astma bronhiale) esetén. Esetleges kockázatokról kérdezzen meg szakembert. A Nózi használata nem ajánlott a terhesség- és a szoptatás ideje alatt, valamint három év alatti gyermek esetében! Rendeltetésszerű használatát nem ismerő, illetve azt betartani nem képes személy, valamint kisgyermek elől elzárva tartandó!

Gyártó: Dr.Lörincz Miklós Vegyicikk kész.kisip.

Vonalkód (EAN):  5999885430048

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Nózi Inhaláló stift (1x)
Nózi Inhaláló stift (1x)
254 Ft