EP Novalac AR tejalapú anyatej-helyettesítő tápszer (400g)

Novalac AR tejalapú anyatej-helyettesítő tápszer (400g)

3 475 Ft

A Novalac AR tejalapú anyatej-helyettesítő tápszer megfelel a bukással küszködő, nem szoptatott csecsemők különleges táplálkozási igényeinek születésétől 12 hónapos korig. Egyedülálló kukoricakeményítő tartalommal.

9 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás PostaPont-ra, 12 990 Ft-tól házhoz is! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 861073 ÁFA: 5%
Egységár: 8.7 Ft/g Nettó ár: 3309.6 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

A Novalac AR tejalapú anyatej-helyettesítő tápszer megfelel a bukással küszködő, nem szoptatott csecsemők különleges táplálkozási igényeinek születésétől 12 hónapos korig. A Novalac AR tejalapú anyatej-helyettesítő tápszer 6 hónapos korig teljes mértékben kielégíti a csecsemők táplálékigényeit, hat hónapos kor után pedig orvos tanácsa alapján a csecsemők vegyes étrendjének egy részét képezi.

A Novalac AR tejalapú anyatej-helyettesítő tápszer az egyetlen olyan tápszer, amely kukoricakeményítőt tartalmaz a táplálék optimális sűrítéséhez a gyomorban, ezzel csökkentheti a bukást a csecsemőknél. A savas gyomor pH miatt a Novalac AR tejalapú anyatej-helyettesítő tápszer csak a gyomorban sűrűsödik, nem a cumisüvegben, amely lehetővé teszi a baba folyamatos etetését, azonnal a tápszer elkészítése után. Annak ellenére, hogy a gyomorban sűrűsödik, nem lassíthatja az emésztést, mivel a kukoricakeményítő 99% könnyen emészthető amilopektint tartalmaz. A Novalac AR tejalapú anyatej-helyettesítő tápszer használatával csökken a bukások gyakorisága és a nyelőcső nyálkahártya irritációja a savas gyomortartalom miatt.

A Novalac AR tejalapú anyatej-helyettesítő tápszer teljes mértékben kielégíti a csecsemő tápanyagigényét: vassal dúsított, optimális mennyiségben tartalmaz zsírokat és fehérjéket, valamint biztosít minden fontos aminosavat, ásványi anyagot és vitamint.

Fontos figyelmeztetések:

  • A csecsemő legjobb tápláléka az anyatej. A legegészségesebb táplálási mód a szoptatás. Amennyiben nem áll rendelkezésre elegendő anyatej, vagy a szoptatásnak más akadálya van, a csecsemőtápszer kizárólag az orvos javaslatára, az orvos előírására, a használati utasítás szerint alkalmazható a csecsemő táplálására. A használati utasítástól eltérő alkalmazása egészségkárosodáshoz vezethet.
  • A csecsemőtápszerek szénhidrátokat (pl. laktózt) tartalmaznak. Gyakori és tartós érintkezésük a fogakkal fogromláshoz vezet, a fogszuvasodás és annak következményei miatt. Szoktassa rá gyermekét, hogy a tápszereket minél előbb pohárból igya! A cumisüveges étkezés nem szabad, hogy tovább tartson, mint a szoptatás. Ne engedje gyermekének, hogy a cumisüveget cumiként használja!
  • A felbontott tápszert jól visszazárva, száraz helyen, 20 °C alatt kell tárolni és a felbontás után 3 héten belül fel kell használni. A tápszert mindig frissen készítse el és a maradékot öntse ki. A tápszer elkészítése csak tiszta környezetben és ivóvíz minőségű vízzel történhet, a használati utasítás szerint, csak a mellékelt mérőkanál használatával!
  • Fogyasztás előtt a kész tápszeroldatot hűtse le iható hőmérsékletűre (37 °C) és a kész tápszeroldat hőmérsékletét gondosan ellenőrizze a forrázás veszélye miatt!
  • Mielőtt más csecsemőtápszerre térne át vagy bővíteni szeretné csecsemője étrendjét, kérje orvosa tanácsát.

Gyártó: Pharmaceutical Fact.

Vonalkód (EAN):  3831061001838

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Novalac AR tejalapú anyatej-helyettesítő tápszer (400g)
Novalac AR tejalapú anyatej-helyettesítő tápszer (400g)
3 475 Ft