EP Novalac 2 tejalapú anyatej-kiegészítő tápszer (400g)

Novalac 2 tejalapú anyatej-kiegészítő tápszer (400g)

2 919 Ft

A Novalac 2 univerzális tápszer összetétele hasonlít az anyatejéhez. Tartalmazza a csecsemő egészséges fejlődéséhez és növekedéséhez szükséges fehérjéket, zsírokat, szénhidrátokat, aminosavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat. 6 hónapos kortól!

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 2 919 Ft / db.
2 darab 2 861 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 2 773 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 750925 ÁFA: 5%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 7.3 Ft/g | 2 db. vásárlása esetén 7.2 Ft/g | 3 vagy több db. vásárlása esetén 6.9 Ft/g
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 2780.1 Ft | 2 db. vásárlása esetén 2724.8 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 2641 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Novalac 2 egy tejalapú anyatej-kiegészítő csecsemőtápszer a 6 hónaposnál idősebb csecsemők számára. A vegyes étrend részét képezi, hat hónapos korig nem használható anyatej helyettesítéseként. Kiegészítő táplálékként felel meg, ha a szoptatás nem elegendő, és követő tápszerként a Novalac 1 anyatej-helyettesítő tápszer használatát követően.

A Novalac 2 univerzális tápszer összetétele hasonlít az anyatejéhez. Tartalmazza a csecsemő egészséges fejlődéséhez és növekedéséhez szükséges fehérjéket, zsírokat, szénhidrátokat, aminosavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat.

A kiegészítő táplálkozás megkezdésére vonatkozó döntést, a hat hónapos kor alóli bárminemű kivétellel, csak olyan személyek tanácsára hozza meg, akik orvosi, gyógyszerész vagy táplálkozástudományi képzettséggel rendelkeznek, vagy a csecsemő- és gyermekgondozás területén tevékenykedő szakemberek tanácsa alapján, a döntés alapjául a csecsemő sajátos növekedési és fejlődési igényei szolgáljanak.

A Novalac 2 a csecsemő különleges táplálkozási igényeire kifejlesztett nagy termékcsalád egyik tagja. 12 hónapos kor után javasoljuk a Novalac 3 kisgyermekeknek szánt követő tápszerre való áttérést. A Novalac tápszerek összetétele megfelel a csecsemőtápszerekre vonatkozó európai szabályzásnak.

Adagolás:

Életkor (hónap)

6+

Súly (kg)

>7,5

Adagok száma/nap

3*

mérőkanalak száma egy adag elkészítéséhez

7

Víz mennyisége (ml)

210

A tele, de lesimított mérőkanál 4,3 g Novalac 2 tápszert tartalmaz. Egy mérőkanál tápszert 30 ml vízben oldjon fel. * csak egy részét képezheti a változatos étrendnek.

Fontos figyelmeztetések:

  • A csecsemő legjobb tápláléka az anyatej. A legegészségesebb táplálási mód a szoptatás. Amennyiben nem áll rendelkezésre elegendő anyatej, vagy a szoptatásnak más akadálya van, a csecsemőtápszer kizárólag az orvos javaslatára, az orvos előírására, a használati utasítás szerint alkalmazható a csecsemő táplálására. A használati utasítástól eltérő alkalmazása egészségkárosodáshoz vezethet.
  • A Novalac 2 tápszer nem alkalmazható anyatejet helyettesítő tápszerként az élet első 6 hónapjában!
  • A csecsemőtápszerek szénhidrátokat (pl. laktózt) tartalmaznak. Gyakori és tartós érintkezésük a fogakkal fogromláshoz vezet, a fogszuvasodás és annak következményei miatt. Szoktassa rá gyermekét, hogy a tápszereket minél előbb pohárból igya! A cumisüveges étkezés nem szabad, hogy tovább tartson, mint a szoptatás. Ne engedje gyermekének, hogy a cumisüveget cumiként használja!
  • A felbontott tápszert jól visszazárva, száraz helyen, 20 °C alatt kell tárolni és a felbontás után 3 héten belül fel kell használni. A tápszert mindig frissen készítse el és a maradékot öntse ki. A tápszer elkészítése csak tiszta környezetben és ivóvíz minőségű vízzel történhet, a használati utasítás szerint, csak a mellékelt mérőkanál használatával!
  • Fogyasztás előtt a kész tápszeroldatot hűtse le iható hőmérsékletűre (37 °C) és a kész tápszeroldat hőmérsékletét gondosan ellenőrizze a forrázás veszélye miatt!
  • Mielőtt más csecsemőtápszerre térne át vagy bővíteni szeretné csecsemője étrendjét, kérje orvosa tanácsát.

Vonalkód (EAN):  3831061001050

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Novalac 2 tejalapú anyatej-kiegészítő tápszer (400g)
Novalac 2 tejalapú anyatej-kiegészítő tápszer (400g)
2 919 Ft