EP Nosko Original Orrszi Porszi műanyag porszívós orrszívó (1x)

Nosko Original Orrszi Porszi műanyag porszívós orrszívó (1x)

2 679 Ft

A Nosko Original Orrszi Porszi műanyag porszívós orrszívó használatával hatékonyan és gyorsan távolíthatjuk el a gyermek orrjáratában összegyűlt váladékot. Ezzel megkönnyítjük a légzést, és elkerülhetjük a pangó váladék miatt létrejövő szövődmények kialakulását.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 2 679 Ft / db.
2 darab 2 625 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 2 545 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 663034 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 2679 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 2625 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 2545 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 2109.4 Ft | 2 db. vásárlása esetén 2066.9 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 2003.9 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Nosko Original Orrszi Porszi műanyag porszívós orrszívó használatával hatékonyan és gyorsan távolíthatjuk el a gyermek orrjáratában összegyűlt váladékot. Ezzel megkönnyítjük a légzést, és elkerülhetjük a pangó váladék miatt létrejövő szövődmények kialakulását. A nosko orrszívó kialakítása ideális és biztonságos csecsemők számára is.

Alkalmazás:

A harang alakú csatlakozót illesszük a háztartási porszívó gégecsövébe. A porszívót kapcsoljuk be és állítsuk be a szükséges szívóerőt a porszívó vákuumszabályozójával. A szívófejet illesszük az orrnyíláshoz. A vákuum hatására megindul az orrváladék a gyűjtőtartályba. A szívás megszakításokkal többször megismételhető. Az eszköz használata fokozott figyelmet igényel sebes orrnyílás, orrvérzési hajlam, krónikus vérzékenység esetén. Használatához felügyelet szükséges! Az orrtisztító műanyag része, illetve a hozzá csatlakozó szilikoncső hőálló. Minden használatba vétel előtt és után forrásban lévő vízben tisztíthatjuk, vagy fertőtlenítőszeres oldatban tisztítsuk ki. Tisztításkor a gyűjtőtartályról csatlakoztassuk le a szívófejet, a tisztítás hatékonysága miatt a szívófej is szétszedhető (a szívófejről húzzuk le a szívó-fej alsó cső részét). Szárítás után összeillesztve tiszta helyen tároljuk. Sérült, törött terméket ne használjon! A repedt, törött eszköz sérülést okozhat! Kereskedelmi forgalomban kapható, megfelelő műszaki állapotú háztartási porszívóval használható. Javasolt maximális teljesítmény: 2200 W.

Orrszívás lépései:

  • Csatlakoztassuk az Orrszi Porszi harang alakú részét a porszívó gégecsövébe.
  • A) Újszülött
    – Alkarunkkal törzsét megtámasztjuk, tenyerünkbe fejét tartva a babát félig ülő helyzetbe emeljük. Újszülötteknél és csecsemőknél még nem kell leszorítani az ellentétes orrnyílást.
  • B) Kisgyermek
    – Ölünkbe ültetjük a gyermeket nekünk háttal. A lábait lábunk közé véve rögzítjük, ha szükséges. Megkérjük, hajtsa a fejét előre, segítve ezzel a váladék távozását. Az ellentétes orrjáratot leszoríthatjuk ujjunkkal, az orrszívás időtartamának lerövidítése érdekében.
  • A szívófejet fogjuk úgy, hogy a szilikon zsinór felfelé álljon. Ezzel megakadályozzuk az orrváladék zsinór felé haladását. A szívófejet nem kell mélyre tolni, hanem lefelé és oldal irányú állásba tartsuk, hogy az orrfenékre csorgott váladékot maradéktalanul el tudjuk távolítani.
  • Vegyük el a készüléket az orrnyílástól és kapcsoljuk ki a porszívót.

Kiszerelés: 1 db.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Nosko Original Orrszi Porszi műanyag porszívós orrszívó (1x)
Nosko Original Orrszi Porszi műanyag porszívós orrszívó (1x)
2 679 Ft