Naturstar Vese egészsége teakeverék (25x)

Naturstar Vese egészsége teakeverék (25x)

1 126 Ft

A Naturstar Vese egészsége teakeverék fogyasztása hozzájárulhat a vese egészséges működéséhez. Az anyagcsere folyamán a szervezet káros anyagainak egy része a vizelettel ürül ki. A vizeletet a vese választja ki, ezért figyeljünk oda, hogy mindig védjük a veséket.

Gyors, diszkrét, valamint 12 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 853132 ÁFA: 27%
Egységár: 45 Ft/db. Nettó ár: 886.6 Ft
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

A Naturstar Vese egészsége teakeverék fogyasztása hozzájárulhat a vese egészséges működéséhez. Az anyagcsere folyamán a szervezet káros anyagainak egy része a vizelettel ürül ki. A vizeletet a vese választja ki, ezért figyeljünk oda, hogy nap mint nap védjük a vesék és a húgyutak egészségét. Fogyasztása hozzájárul a megfelelő mennyiségű folyadék (napi 2-3 liter) beviteléhez.

A teakeverék összeállításánál alkalmazták az ún. Bürghi törvényt, mely kimondja: “azonos gyógyhatású, de különböző gyógynövényeket, ha célszerűen keverünk össze (gyógynövény társítás), akkor erősebb hatást érünk el, mintha a keverékben szereplő gyógynövényeket külön-külön alkalmaznánk”.

A Naturstar Vese egészsége teakeverék:

  • 100 % természetes összetétel.
  • Koffeinmentes.

Összetevők:

Nyírfalevél Betulae folium 30%
Aranyvesszőfű Solidagnis herba 25%
Kamillavirágzat Matricariae flos 20%
Csalánlevél Urticae folium 15%
Mezei zsurló meddő hajtás Equiseti herba 5%
Közönséges párlófű virágos hajtás Agrimoniae herba 5%

Mikor nem alkalmazható:

Gyermekek 14 év alatt, valamint terhesek és szoptatós anyák ne fogyasszák! Szív- és veseelégtelenségből eredő ödéma esetén ne alkalmazza!

Kúraszerű alkalmazás:

Legfeljebb 3 hónapig, utána tartson 2-3 hét szünetet!

Figyelmeztetés:

A tea alkalmazását beszélje meg kezelőorvosával!

A gyógynövények kivonatát az emberiség már hosszú ideje használja különböző betegségeik, nehézségeik gyógyítására. A régi időkben bármilyen egészségügyi probléma felmerülésekor a gyógynövények hatóerejét hívták segítségül. A modern gyógyászat a későbbiekben a gyógyszerek irányába fordult, azonban manapság újra egyre többen alkalmazzák a jól bevált gyógynövények hatékonyságát, gyógyító erejét.

A gyógynövényekből készített teákból nyugodtan fogyaszthatunk az élvezet és a teázás élményéért, azonban a régi mondás sem vesztette érvényét, miszerint a jóból is megárt a sok, így napi egy-két csésze tea feletti mennyiséget ezekből a főzetekből is csak akkor fogyasszunk, ha egy hozzáértő szakember javasolja kúraszerű alkalmazásra.

Gyártó: Naturstar Kft.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Naturstar Vese egészsége teakeverék (25x)
Naturstar Vese egészsége teakeverék (25x)
1 126 Ft