Naturhelix Natúr testgyertya (10x)

Naturhelix Natúr testgyertya (10x)

5 339 Ft

A Naturhelix Natúr testgyertya ajánlható általánosságban enyhébb végtag vagy ízületi problémák kiegészítő kezeléseként, fejfájás, migrénes panaszok esetén, tisztítókúrákhoz, természetgyógyászati kezelésekhez.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 5 339 Ft / db.
2 darab 5 232 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 5 072 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 630583 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 533.9 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 523.2 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 507.2 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 4203.9 Ft | 2 db. vásárlása esetén 4119.7 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 3993.7 Ft
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Naturhelix Natúr testgyertya ajánlható általánosságban enyhébb végtag vagy ízületi problémák kiegészítő kezeléseként, fejfájás, migrénes panaszok esetén, tisztítókúrákhoz, természetgyógyászati kezelésekhez.

A meridiánok elmélete szerint a testi tüneteket, fájdalmakat az életenergia áramlásának zavarai okozzák. A fő meridiánok (energiavezetékek) pontjainak (akupresszúrás/akupunktúrás pontok) stimulálásával az energiaáramlás befolyásolható, a tünetek enyhíthetők, ebben lehet segítségünkre a testgyertya. A testgyertya enyhe hő és vákuum hatásával valamint a gyógynövények gőzeinek segítségével stimulálja a meridiánokon lévő akupunktúrás pontokat és enyhítheti a tüneteket. A testgyertyával kezelhető minden olyan energiapont melyhez hozzá tudunk férni. A gyertya hatását rövid megelőző masszírozással, enyhe nyomással fokozhatjuk. Nehezen elérhető helyen lévő vagy speciális problémát kezelő pontoknál kérje képzett természetgyógyász tanácsát.

Fontos figyelmeztetés:

A testgyertya használata nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást. Leírásaink nem tekinthetők egészségügyi szaktanácsadásnak. Egészségének megőrzésével, esetleges betegségével kapcsolatosan kérdezze meg kezelőorvosát, szakorvosát, gyógyszerészét.

Vonalkód (EAN):  5999882290201

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Naturhelix Natúr testgyertya (10x)
Naturhelix Natúr testgyertya (10x)
5 339 Ft