EP Naturhelix Natúr fülgyertya (10x)

Naturhelix Natúr fülgyertya (10x)

3 523 Ft

A Naturhelix Natúr fülgyertya alkalmazása nyugtatóan hat gyermekre és felnőttre egyaránt; elősegíti a stressz oldását, és segít az ellazulásban. Bármilyen panasz esetén javasolt néhány alkalommal történő „próba” fülgyertyázás.

Gyors, diszkrét, valamint 12 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 630595 ÁFA: 27%
Egységár: 352.3 Ft/db. Nettó ár: 2774 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

A Naturhelix Natúr fülgyertya alkalmazása a következő panaszok esetén enyhítheti a tüneteket a régóta fennálló használat és a tapasztalatok alapján:

 • A fülgyertya alkalmazása nyugtatóan hat gyermekre és felnőttre egyaránt; elősegíti a stressz oldását, és segít az ellazulásban.
 • A fülgyertya stimulálja a hallójáratban található, máshogyan nem elérhető akupunktúrás pontokat.
 • Enyhébb fülpanaszok, fülfájás, fülviszketés, külső hallójárat gyulladás tüneteinek enyhítésére.
 • Nátha, allergiás nátha, megfázás, influenzás panaszok tüneteinek enyhítésére.
 • Arcüreg gyulladás, melléküreg gyulladás tüneteinek enyhítésére.
 • Repülés során a fülben kialakuló nyomásproblémák tüneteinek enyhítésére.
 • Vízi sportok, fürdés, strandolás utáni, a hallójáratban rekedt „vízdugó” megszüntetésére.
 • Felhasználók nagy csoportja migrén tüneteinek enyhítésére is ajánlja.
 • Relaxációs eszközként kozmetikai és egyéb masszázsok kiegészítéséül.
 • Poros, zajos munkakörnyezeti hatások enyhítésében segíthet.
 • Fokozott fülzsírtermelődés esetén a fülzsírdugó kialakulásának megelőzésére.

Bármilyen panasz esetén javasolt néhány alkalommal történő „próba” fülgyertyázás. Ha három kezelés után nem észlelünk javulást, akkor arra a problémára nem lesz megoldás a fülgyertyázás, nem érdemes tovább próbálkozni.

Hogyan működik a fülgyertya?

A fülgyertyázás egy egyszerű, akár otthon is alkalmazható természetes gyógymód. A külső hallójárat bejáratához illesztett fülgyertya égése során egy rezgő, lengő meleg levegő-oszlop keletkezik, a fülgyertya és a hallójárat által együtt alkotott „csőben”. Ez a vibráló, periodikusan változó nyomású levegőoszlop mintegy „masszírozza” a nagyon érzékeny dobhártyát és ezen keresztül hallásunk teljes anatómiai felépítését. A rezgés üteme / frekvenciája / a hallható tartománynál alacsonyabb. A sokszáz éves tapasztalatok szerint ez a hallható hangoktól eltérő rezgés jótékony hatással lehet hallásunk rendszerére, továbbá stimulálja a máshogy nagyon nehezen elérhető fülakupunktúrás pontokat is.

A vibrációs hatás javíthatja a keringést, enyhítheti a fül és arcüregekkel kapcsolatos panaszokat. A fülgyertyázás nyugtató, ellazító élménye hozzájárulhat a stresszes panaszok enyhítéséhez, a kikapcsolódáshoz, relaxációhoz.

Természetesen ez a rezgő, lengő meleg levegő-oszlop nem szív ki semmit a hallójáratból. Ugyanakkor a helyesen elvégzett fülgyertya kezelés fellazíthatja a fülzsírt, ami általában a kezelés utáni egy-két nap során önmagától kiürül, kigördül a fülből (pl. éjszaka, alvás közben).

Információ:

A beszáradt, bekövesedett vagy extrém nagy mennyiségű fülzsírt a fülgyertya nem tudja fellazítani. Ezen képletek eltávolítása kizárólag szakorvos feladata. Az eltávolítás után újra felgyülemlés megelőzésére alkalmas lehet a rendszeres fülgyertyázás.

Fontos figyelmeztetés:

A fülgyertya használata nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást. Leírásaink nem tekinthetők egészségügyi szaktanácsadásnak. Egészségének megőrzésével, esetleges betegségével kapcsolatosan kérdezze meg kezelőorvosát, szakorvosát, gyógyszerészét.

Vonalkód (EAN):  5999882290003

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Naturhelix Natúr fülgyertya (10x)
Naturhelix Natúr fülgyertya (10x)
3 523 Ft