Nátika Inhaláló stift (1x)

Nátika Inhaláló stift (1x)

709 Ft

A Nátika Inhaláló stift illatát orrlyukainkba felváltva beszippantva kellemesen és intenzíven friss érzés hatja át orrunk minden kis üregét, szegletét. Náthás, influenzás, allergiás időszakokban az orrdugulást kímélő módon enyhítheti a Nátika illatpárája.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 709 Ft / db.
2 darab 695 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 674 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 172383 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 709 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 695 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 674 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 558.3 Ft | 2 db. vásárlása esetén 547.2 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 530.7 Ft
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Nátika Inhaláló stift illatát orrlyukainkba felváltva beszippantva kellemesen és intenzíven friss érzés hatja át orrunk minden kis üregét, szegletét. Náthás, influenzás, allergiás időszakokban az orrdugulást kímélő módon enyhítheti a Nátika illatpárája. Kellemes, frissítő érzéssel győzhetjük le az újabb kihívásokat, megszakítva a monotonitást pl. tanulásnál, vezetésnél, egyhangú értekezleten. Már 30 éve változatlan receptúrájú összetevői nyújtanak segítséget a mindennapok ilyen jellegű kellemetlenségeinek könnyebb átvészelésében.

A Nátika használata:

Ahhoz, hogy a Nátika illatpárája bejusson az orrunkba, legalább minimálisan átjárható orrjáratokra van szükség, ezért használat előtt gondosan fújjuk ki az orrunkat, amennyiben abban váladék akadályozza orrlégzésünket. Csavarjuk le a Nátika stift kupakját. Illesszük a legömbölyített végét az egyik orrlyukunkhoz, ügyelve arra, hogy ujjainkkal ne fogjuk be a stift 2 db furatát a menetes résznél, mert így elzárnánk a levegő áramlásának útját. A másik orrlyukunkat fogjuk be és szippantsunk egy–két mélyet a Nátika illatából. Utána a szippantást ugyanilyen módon végezzük a másik orrlyukunknál is.

Milyen gyakran használhatjuk a Nátika inhaláló stiftet?

A 30 évnyi tapasztalat szerint a 30 percenkénti szippantásnál gyakrabb használat már nem javítja ez eredményességet. Maximum félóránként használjuk a Nátika stiftet.

A Nátika összetevői:

Mentol

Az általunk alkalmazott mentol alapanyagot a gyártó a menta növények illóolajából kristályosítja.

Kámfor

A kámfor növény hatóanyagát tiszta és kristályos formában szintetizálja a gyártó.

Metil szalicilát

Kissé „riasztó” neve ellenére a Metil-szalicilát pl. a fajdbogyó növény olaja, de “télizöld”-olajként is szokták megnevezni. Egy természetes vegyület, melyet számos növényfaj képes előállítani, elsősorban az örökzöld növények.

Gyógyszertári tisztaságú paraffinolaj

A speciális eljárásokkal tisztított, finomított paraffinolaj számos kozmetikum, gyógykrém, gyógyolaj alapanyaga. A Nátikánál az első három hatóanyag oldatának a stabilizálására alkalmazzuk, minimális mennyiségben. Így hosszabb ideig maradnak hatékonyak az összetevők, párolgásuk, elillanásuk kissé lassabb.

Ellenjavallat:

Használaton kívül jól zárva tartandó! Csak külsőleg használható! Terhesség, szoptatás ideje alatt, 3 év alatti gyermekeknél, vagy bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység, allergia, asztma esetén használata nem ajánlott. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Gyártó: Propilén Kft.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Nátika Inhaláló stift (1x)
Nátika Inhaláló stift (1x)
709 Ft