EP Szuper ár! Nasodren orrspray (5ml)

Nasodren orrspray (5ml)

6 479 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 7 860 Ft
Megtakarítás: 1 381 Ft

A Nasodren orrspray (gyógyászati segédeszköz) oldja a nyákot és megtisztítja az orrot és az orrüreget. A Nasodren orrspray egy vizes oldat, amely a Cyclamen europaeum L. növény friss gumóinak természetes kivonatából készült. A termék semmilyen más összetevőt vagy tartósítószert nem tartalmaz.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 6 479 Ft / db.
2 darab 6 349 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 6 155 Ft / db. -5%

3 darab készleten

Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 550483 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 1295.8 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 1269.8 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 1231 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 5101.6 Ft | 2 db. vásárlása esetén 4999.2 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 4846.4 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Nasodren orrspray (gyógyászati segédeszköz) oldja a nyákot és megtisztítja az orrot és az orrüreget. A Nasodren orrspray egy vizes oldat, amely a Cyclamen europaeum L. növény friss gumóinak természetes kivonatából készült. A termék semmilyen más összetevőt vagy tartósítószert nem tartalmaz.

 • Napi egyszeri használat
 • 100%-ban természetes ciklámenkivonat
 • Felnőtteknek és 5 évesnél idősebb gyermekeknek
 • Nem tartalmaz tartósítószert

A ciklámen

A Nasodren egy vizes oldat, amely a Cyclamen europaeum L. növény friss gumóinak természetes kivonatából készült. A termék semmilyen más összetevőt vagy tartósítószert nem tartalmaz. A ciklámen hatékony segítség több, mint 1500 éve. A ciklámen orrnyálkahártyára kifejtett hatása több, mint ezer éve ismert: mézzel keverve a görögök már a III.-IV. században alkalmazták hurutos orrdugulás és fejfájás kezelésére. Később, a XVI. és a XX. században grúz tudósok számos alkalommal leírták a ciklámenkivonat kedvező hatását az orrgarati problémák kezelése során. Napjainkra tökéletesítették a hatóanyag kinyerésének technológiáját, így egy kedvezőbb árfekvésű, valódi megoldást nyújtó eszköz született az orrüregben összegyűlő nyák oldására.

Mi az az orr- és arcüreggyulladás?

A nátha (rhinitis) és az arcüreggyulladás (sinusitis) a legtöbb betegnél egyszerre jelentkezik. Az orr- és arcüreggyuladás (rhinosinusitis) egy gyulladásos folyamat, amely az orr- és az arcüreg nyálkahártyáját érinti. Az orr- és arcüreggyuladás akut vagy krónikus állapot is lehet, attól függően, hogy 12 hétnél rövidebb vagy hosszabb ideig állnak fenn a tünetek. A diagnózist elsősorban a fennálló tünetek kombinációja határozza meg.

Az alábbiak közül két tünet fennállása esetén beszélünk orr- és arcüreggyuladásról:

 • Orrdugulás
 • Orrnyálkahártya-duzzanat
 • Orrelzáródás
 • Orr váladékozása

További lehetséges tünetek:

+/- arcfájdalom vagy nyomás az arcüregben

+/- a szaglás csökkenése vagy elvesztése

A Nasodren csomag tartalma:

 • 1 porampulla, amely 50 mg ciklámen kivonatot tartalmaz, szárított por formában
 • 1 üveg, amely 5 ml vizet tartalmaz
 • 1 szórófej

Fontos figyelmeztetések:

Véletlen túlzott használat vagy ismételt bepermetezés esetén meleg vízzel öblítse ki az orrüreget az orrlyukakon keresztül, illetve ha szükséges, meleg vízzel gargalizáljon a torokban. Ne aggódjon, ha egy vagy több napon át elfelejtette alkalmazni a Nasodren-t – a termék használatát annyival hosszabb ideig folytathatja. Ne használja a terméket naponta többször, hogy ezzel pótolja az
elmulasztott napokat. Ha a javasoltnál hamarabb abbahagyja a Nasodren alkalmazását, akkor előfordulhat, hogy a várt eredmények elmaradnak. Ne használja a Nasodren-t 10-14 napnál tovább. Bár a Nasodren nem az orron át szívódik fel, mégis kérje ki orvosa vagy gyógyszerésze véleményét a termék alkalmazásáról, amennyiben Ön vényköteles gyógyszereket szed. Amennyiben Ön bármilyen más, orrban alkalmazandó készítményt használ, a két termék alkalmazása között tartson legalább 2 órás szünetet.

 • Gyermekek elől elzárva tartandó.
 • Az oldat elkészítése után a Nasodren-t hűtőszekrényben, 2-8°C hőmérsékleten, fénytől védve kell tárolni.
 • Az oldat elkészítése után ne használja azt 16 napnál tovább.
 • A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Alkalmazás terhesség és szoptatás alatt:

A Nasodren alkalmazása előtt kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. A Nasodren terhesség és szoptatás alatt történő alkalmazásáról nem áll rendelkezésre klinikai tapasztalat, ezért ezekben az esetekben a terméket ne alkalmazza, kivéve, ha azt orvosa javasolja.

Vonalkód (EAN): 5060173420017

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Nasodren orrspray (5ml)
Nasodren orrspray (5ml)
6 479 Ft