EP Multidrug Minilabor drogteszt (1x)

Multidrug Minilabor drogteszt (1x)

4 941 Ft

A Multidrug Minilabor drogteszt célja, hogy bárki számára, bármikor, egy egyszerű és gyors teszt segítségével lehetővé váljon a kábítószer-fogyasztás felismerése, már a korai stádiumban is. Néhány lépés segítségével szaktudás nélkül is elvégezhető.

Gyors, diszkrét, valamint 12 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 461240 ÁFA: 27%
Egységár: 4941 Ft/db. Nettó ár: 3890.5 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

A Multidrug Minilabor drogteszt a leggyakoribb kábítószerek direkt, talált anyagból és/vagy vizeletből történő gyors kimutatására szolgál.

A termék célja, hogy bárki számára, bármikor, egy egyszerű és gyors teszt segítségével lehetővé váljon a kábítószer-fogyasztás felismerése, már a korai stádiumban is. A drogteszt a kábítószer jelenlétét néhány lépésben, igen rövid idő alatt kimutatja a vizeletből, speciális eszközöket, képzettséget nem igényel.

THC (marihuána, hasis, fű, spangli, joint, haska, rakéta, csarasz)

Megváltozott érzékelés, tág pupillák, koncentráció és koordinációs zavarok, édesség kívánása, nevetőgörcs, megnövekedett étvágy. Figyelmeztető lehet a fiatalok környezetében feltűnő apró tasakok, csipeszek, cigarettapapír. Következménye lehet a pszichés függés, felgyorsult szívritmus, memóriazavar, tüdőkárosodás, hosszabb távon elmezavar.

KOKAIN (koksz, koko, crack)

Szagtalan, keserű, fehér kristályos por. Rövid eufória után depressziót, idegességet, ingerlékenységet, feszes izomzatot eredményez. Következménye lehet felszínes légzés, láz, remegés, görcsök, nyugtalanság, a légzés leállása következtében akár halál. Rendkívül gyorsan okoz függőséget, ha a teszt pozitív, habozás nélkül keressük fel a legközelebbi drogambulanciát!

ÓPIÁTOK (heroin: “hercsi, hernyó, hrn”; morfin: “mo, erno, em”; ópium: “máktea, tea”; codein: “hc, hidro, 02-es”)

A fájdalomérzet eltompul, émelygés, hányás, viszketés, könnyezés, orrfolyás, libabőr követheti az eufóriát. Figyelmeztető jel lehet apró tasakok, tűk, fecskendők, érszorítók, kormok kanalak feltűnése. Következménye letargia, fogyás, májgyulladás, lassú, felszínes légzés illetve halál is lehet.
Sajnos a heroin nagyon sokak problémája hazánkban. Ha a teszt ópiátra pozitív, szintén javasolt mielőbb szakemberhez fordulni. A teszt metadonra nem érzékeny, tehát szubsztitúciós kezelés ellenőrzéséhez is használható.

AMFETAMINOK ÉS METAMFETAMINOK (speed, uppers, röpcsi, extasy, crank)

A leggyakoribb diszkódrogok. Bár rendszertelen használatuk nem szokott súlyos függőséghez vezetni, késői hatásuk (pszichózis) ill. esetleg az autóvezetésre gyakorolt hatásuk súlyos következményekkel járhat.
Főbb tünetei: étvágytalanság, nyugtalanság, ingerlékenység, hadarás, remegés, emelkedett hangulat. Figyelmeztető jel lehet a pihenés vagy alvás nélkül töltött hosszabb időszak. Hosszabb távú következménye lehet a dezorientáció, súlyos depresszió, paranoia, magas vérnyomás, esetleg hallucinációk.

Gyártó: Semper Veritas Kft.

Vonalkód (EAN):  5999540070060

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Multidrug Minilabor drogteszt (1x)
Multidrug Minilabor drogteszt (1x)
4 941 Ft