EP MediNatural Natúr méhviasz fülgyertya (10x)

MediNatural Natúr méhviasz fülgyertya (10x)

3 579 Ft

A MediNatural Natúr méhviasz fülgyertya jó hatásfokkal alkalmazható fül-, légúti panaszok, megfázás, fejfájás, rossz közérzet esetén kiegészítő terápiaként. A fülgyertya használata egy nagyon kellemes meleg, intenzív “felszabadító” érzést vált ki.

Ingyenes kiszállítás már 12 990 Ft-tól bármely szállítási mód esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 829732 ÁFA: 27%
Egységár: 357.9 Ft/db. Nettó ár: 2818.1 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

MediNatural Natúr méhviasz fülgyertya jó hatásfokkal alkalmazható fül-, légúti panaszok, megfázás, fejfájás, rossz közérzet esetén kiegészítő terápiaként. A fülgyertya használata egy nagyon kellemes meleg, intenzív “felszabadító” érzést vált ki.

A fülgyertya ajánlható általánosságban bárkinek aki:

  • sokat dolgozik a szabadban
  • poros környezetben tartózkodik
  • sokat repül, vízi sportokat űz
  • krónikus fülbetegségeknél (fülzúgás, fokozott fülzsír termelődés)
  • melléküreg-gyulladásban szenved
  • allergiás, náthás, megfázott
  • a fülgyertyázás nyugtató, ellazító élménye hozzájárulhat a stresszes panaszok enyhítéséhez, a kikapcsolódáshoz, relaxációhoz

Hogyan hat a méhviasz fülgyertya:

A fülgyertya használata közben hőhatás, és enyhe vákuum keletkezik, amely átterjed a fül belsejére. A fülgyertya meggyújtásakor a hatóanyagokban gazdag meleg füst először spirálvonalban lefelé halad, bejut a külső hallójáratba, és ott fellazítja a lerakódott fülzsírt, valamint elernyeszti a hallójárat falát. A meleg levegő azonban felfelé száll, ennek köszönhető a szívóhatás, ezáltal a fül belsejében vérbőség alakul ki, nő a véráramlás sebessége, segítve ezzel a salakanyagok eltávozását. A fülgyertya égése során a láng mozgása által kiváltott vibrációs hullámok olyan hatással bírnak, mint egy gyengéd dobhártyamasszázs, stimulálva ezzel a hallójárat mélyén elhelyezkedő, más módszerekkel nehezen elérhető fülakupunktúrás pontokat.

Összetevők:

100% pamutvászon, 100% méhviasz, biztonsági filter (gézlap)

Jellemzők:

  • Égés idő 10 perc felett.
  • Használat közben nem folyik, cseppmentesen ég.
  • A MediNatural fülgyertya kizárólag természetes anyagok felhasználásával, paraffin és más ásványi eredetű viasz hozzáadása nélkül, nagy tisztaságú méhviaszból kézzel készül, ami fontos szempont egy természetgyógyászati eszköznél!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
MediNatural Natúr méhviasz fülgyertya (10x)
MediNatural Natúr méhviasz fülgyertya (10x)
3 579 Ft