EP Master-Aid Sterigrap sebösszehúzó tapasz - 32x8mm (10x)

Master-Aid Sterigrap sebösszehúzó tapasz – 32x8mm (10x)

1 919 Ft

A Master-Aid Sterigrap sebösszehúzó tapasz felszakadt vagy vágott sebek varratainak összezárására alkalmas. Kiegészíti illetve helyettesíti a kapcsokat, így elősegíti a sebek tökéletes záródását. Egy poliészter légáteresztő fóliahordozóból áll, amely rendkívül erős és ellenálló tartást biztosít a varratokon.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 1 919 Ft / db.
2 darab 1 881 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 1 823 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 164627 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 191.9 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 188.1 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 182.3 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 1511 Ft | 2 db. vásárlása esetén 1481.1 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 1435.4 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Master-Aid Sterigrap sebösszehúzó tapasz felszakadt vagy vágott sebek varratainak összezárására alkalmas. Kiegészíti illetve helyettesíti a kapcsokat, így elősegíti a sebek tökéletes záródását. Egy poliészter légáteresztő fóliahordozóból áll, amely rendkívül erős és ellenálló tartást biztosít a varratokon. Nem használható nedvező, fertőzött, vagy nedves sebeknél.

Különleges forma, erős tapadás, kíméletes megoldás.

  • Szalag: Modern innovatív formája mind a gyógyszerészek, mind az alkalmazók, igényeit kielégíti. A különleges kifelé szélesedő formája tökéletes tapadást biztosít a bőrön, elősegítve a tapasz biztos rögzítését, továbbá a lekerekített sarkok megakadályozzák a hordozó szövet felgöngyölődését.
  • Ragasztó: Dermoaktív, hypoallergén (HM-PS) ragasztóanyagának köszönhetően nem okoz semmiféle allergiás tünetet, a bőrt hagyja lélegezni, izzadáskor is tökéletesen tapad, és folt nélkül fájdalommentesen eltávolítható.

Felhasználás:

  1. Amennyiben a vérzés elállt, tisztítsa meg és fertőtlenítse a bőrt a seb környékén. A csík felragasztása előtt a bőr legyen száraz.
  2. Nyissa ki a steril csomagolást, és távolítsa el az első sebzáró csíkot a szilikon papírról.
  3. Az alkalmazást kezdje a vágott seb közepén, oly módon, hogy a csíkot előbb a seb egyik oldalán helyezi el. Illessze a sebszéleket egymáshoz, majd helyezze a csík másik felét is a bőrre. Vigyázat, a sebszélek nem fedhetik egymást!
  4. Folytassa az alkalmazást további – párhuzamosan elhelyezett – csíkokkal a seb bezáródásáig.
  5. Amennyiben szükséges, védje a sebet steril gézlappal is.
  6. A csíkok eltávolítását a végüktől elindulva kezdje és óvatosan szedje fel.

Kiszerelés: 10 db. (32 x 8 mm)

Vonalkód (EAN): 8032956145803

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Master-Aid Sterigrap sebösszehúzó tapasz - 32x8mm (10x)
Master-Aid Sterigrap sebösszehúzó tapasz - 32x8mm (10x)
1 919 Ft