Mascara Med Szempillanövesztő & Színező spirál (5ml)
Mascara Med Szempillanövesztő & Színező spirál (5ml)
8 029 Ft -24%
  
6 099 Ft
semmelweis_nap_julius_2020_nagy
csont_es_porc_banner_junius_2020_nagy
excipial_banner_majus_2020_nagy
ingyenes_szallitas_banner_fenn_nagy
semmelweis_nap_julius_2020_kicsi
csont_es_porc_banner_junius_2020_kicsi
excipial_banner_majus_2020_kicsi
ingyenes_szallitas_banner_2019
- 24% Mascara Med Szempillanövesztő & Színező spirál (5ml)

Mascara Med Szempillanövesztő & Színező spirál (5ml)

8 029 Ft 6 099 Ft

A Mascara Med Szempillanövesztő & Színező spirál rendszeres használatával természetes módon lehet hosszabbítani, erősíteni és dúsítani a szempillákat. Mélyfeketére színezett és tartósan ápolt szempillák egyetlen lépésben. Modern hatóanyag-kombináció.

Csak 3 maradt készleten

7 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás PostaPont-ra, 9 990 Ft-tól pedig már házhoz is! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 749202 ÁFA: 27%
Egységár: 1219.8 Ft/ml Nettó ár: 4802.4 Ft
Akció értesítő - Iratkozz fel hírlevelünkre
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

A Mascara Med Szempillanövesztő & Színező spirál összetétele intenzív volument kölcsönöz a szempilláknak, és egyúttal szét is választja azokat. A modern hatóanyag-kombináció minden alkalmazásnál táplálja a szempillákat és így stimulálja a szempillák növekedését. Rendszeres használatával természetes módon lehet hosszabbítani, erősíteni és dúsítani a szempillákat. A szempillákat mélyfeketére színezi. Könnyen és egyenletesen felvihető, nem kenődik el. A festetlen szempillák is fokozatosan sötétebbé válnak – a tökéletes szempilla-rebegtetéshez.

Használata:

A Mascara Med Szempillanövesztő & Színező spirál rendszeres használatával természetes módon lehet hosszabbítani, erősíteni és dúsítani a szempillákat. Mélyfeketére színezett és tartósan ápolt szempillák egyetlen lépésben.

Fesse ki az alsó és felső szempillákat; a kefét festés közben mozgassa átlósan oda-vissza, a különlegesen szépen elválasztott szempillákért. Használja mindennap a szempillák növekedésének stimulálására. Esténként távolítsa el sminklemosóval.

Maximális hatás az egyedülálló formulának köszönhetően:

A Mascara Med Szempillanövesztő & Színező spirál titka a keratint, pantenolt és további aktív anyagokat tartalmazó modern hatóanyag-kombinációban rejlik. A keratin erősíti, a pantenol pedig intenzíven ápolja a szempillákat. Speciális összetétele hidratálja, rugalmassá teszi azokat, melyek ezáltal kevésbé töredeznek, növekedési fázisuk hosszabb lesz. A Mascara Med Szempillanövesztő & Színező spirál selymes, mélyfekete színt ad a szempilláknak, tartós használat során a festetlen szempillák is fokozatosan sötétebbé válnak. A termék növekedést elősegítő hatását független tesztek, a toleranciát dermatológiai és szemészeti tesztek igazolják kiváló eredményekkel.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.