ujevi_fogadalmak_fogyokura_2019
ujevi_fogadalmak_dohanyzas_2019
ingyenes_szallitas_banner_fenn3
- 30% Mascara Med Szempillanövesztő & Színező spirál (5ml)

Mascara Med Szempillanövesztő & Színező spirál (5ml)

7 688 Ft 5 399 Ft

A Mascara Med Szempillanövesztő & Színező spirál rendszeres használatával természetes módon lehet hosszabbítani, erősíteni és dúsítani a szempillákat. Mélyfeketére színezett és tartósan ápolt szempillák egyetlen lépésben. Modern hatóanyag-kombináció.

Cikkszám: 749202 ÁFA: 27%
Egységár: 1079.8 Ft/ml Nettó ár: 4251.2 Ft
Akció értesítő - Iratkozz fel hírlevelünkre

Termékleírás

A Mascara Med Szempillanövesztő & Színező spirál összetétele intenzív volument kölcsönöz a szempilláknak, és egyúttal szét is választja azokat. A modern hatóanyag-kombináció minden alkalmazásnál táplálja a szempillákat és így stimulálja a szempillák növekedését. Rendszeres használatával természetes módon lehet hosszabbítani, erősíteni és dúsítani a szempillákat. A szempillákat mélyfeketére színezi. Könnyen és egyenletesen felvihető, nem kenődik el. A festetlen szempillák is fokozatosan sötétebbé válnak – a tökéletes szempilla-rebegtetéshez.

Használata:

A Mascara Med Szempillanövesztő & Színező spirál rendszeres használatával természetes módon lehet hosszabbítani, erősíteni és dúsítani a szempillákat. Mélyfeketére színezett és tartósan ápolt szempillák egyetlen lépésben.

Fesse ki az alsó és felső szempillákat; a kefét festés közben mozgassa átlósan oda-vissza, a különlegesen szépen elválasztott szempillákért. Használja mindennap a szempillák növekedésének stimulálására. Esténként távolítsa el sminklemosóval. Ideális nappali kiegészítése a PharmaTheiss Szempillanövesztő szérumnak.

Maximális hatás az egyedülálló formulának köszönhetően:

A Mascara Med Szempillanövesztő & Színező spirál titka a keratint, pantenolt és további aktív anyagokat tartalmazó modern hatóanyag-kombinációban rejlik. A keratin erősíti, a pantenol pedig intenzíven ápolja a szempillákat. Speciális összetétele hidratálja, rugalmassá teszi azokat, melyek ezáltal kevésbé töredeznek, növekedési fázisuk hosszabb lesz. A Mascara Med Szempillanövesztő & Színező spirál selymes, mélyfekete színt ad a szempilláknak, tartós használat során a festetlen szempillák is fokozatosan sötétebbé válnak. A termék növekedést elősegítő hatását független tesztek, a toleranciát dermatológiai és szemészeti tesztek igazolják kiváló eredményekkel.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.