Lucibel Áfonya kapszula (30x)

Lucibel Áfonya kapszula (30x)

4 059 Ft

A Lucibel Áfonya kapszula (speciális – gyógyászati célra szánt – élelmiszer) a számítógép, okostelefon, TV és más képernyő rendszeres használata, tartós közeli munka és olvasás során kialakuló szemfáradtság (szaknyelven asthenopia) tüneteinek enyhítésére alkalmazható.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 4 059 Ft / db.
2 darab 3 978 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 3 856 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 101770 ÁFA: 5%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 135.3 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 132.6 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 128.5 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 3865.8 Ft | 2 db. vásárlása esetén 3788.6 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 3672.5 Ft
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Lucibel Áfonya kapszula (speciális – gyógyászati célra szánt – élelmiszer) a számítógép, okostelefon, TV és más képernyő rendszeres használata, tartós közeli munka és olvasás során kialakuló szemfáradtság (szaknyelven asthenopia) tüneteinek enyhítésére alkalmazható.

Mikor Segítség Önnek a Lucibel® kapszula?

Jellemzően a szem és szemkörüli fájdalom, száraz szem érzés, égő érzés, homályos látás és fényérzékenység esetében.

Hatóanyagok melyek segítenek a szemfáradtság leküzdésében:

  • Fekete áfonya kivonat
  • Epesav
  • Tejsav baktérium lizátum

Milyen panaszok és tünetek jellemzik a szemfáradságot?

Jellemzően szem és szemkörüli fájdalom, száraz szem érzés, égő érzés, homályos látás és fényérzékenység. A számítógéppel dolgozó vagy a képernyőt rendszeresen és tartósan (3 óránál hosszabb) használó egyéneknél ezekhez társulhatnak általános tünetek, mint csökkent koncentráló képesség, ingerlékenység, szorongás, fájdalom (csukló, váll, nyak és hát), továbbá emésztési panaszok (puffadás, bélrenyheség vagy hasmenés). Ezért ezt a tünetegyüttest gyakran „komputer szindróma❞ vagy „iroda szindróma” névvel is jelölik.

Mikor ajánlott a LUCIBEL Áfonya kapszula szedése?

A számítógép, okostelefon, TV és más képernyő rendszeres használata, tartós közeli munka és olvasás során kialakuló szemfáradtság (szaknyelven asthenopia) esetén.

Hogyan fejti ki a hatását a LUCIBEL Áfonya kapszula?

A LUCIBEL Áfonya kapszula olyan összetevőket tartalmaz, amelyek élettani hatása azoknak a folyamatoknak a javítása, amelyek felelősek a szemfáradtsággal jelzett látászavar és a társuló életminőség romlás kialakulásáért. Kifejlesztése azon a felismerésen alapul, miszerint a szemfáradtság kölcsönhatásban van az egész szervezet működésével.

A fekete áfonya kivonat közismert és évtizedek óta használt antioxidáns anyag a látás javítására, elősegíti a szem alkalmazkodását az erős fényhez, illetve sötétséghez.

Az epesav (taurourzodezoxikólsav) természetes formája a ‘medve-epe’ évezredek óta a kínai orvoslás egyik jól ismert eszköze, ma már az USA-ban és Európában, így hazánkban is forgalomban van a zsíranyagcsere javítására.A látóhártya normális működéséhez ez kiemelten fontos.

A tejsav baktérium lizátum a nemzetközileg elfogadott definíció szerint ez posztbiotikum, azaz nem élő mikroorganizmus, hanem annak komponen- seit tartalmazó anyag, amely módosítja a bélflórát; javítja a bélhám szűrő funkciót; befolyásolja a helyi és általános immun-funkciókat; az anyagcserét; és az idegrendszer működését

Mindhárom összetevő hatását klinikai vizsgálatok igazolták. A hozzáadott vitaminok hiányt pótolnak.

Hogyan kell szedni a LUCIBEL Áfonya kapszulát?

Naponta 1×1 kapszula étkezés közben.

Milyen mellékhatásai lehetnek a LUCIBEL Áfonya kapszula szedésének?

Ez ideig mellékhatásokat nem tapasztaltunk, más gyógyszerekkel együtt is szedhető.

Kiszerelés: 30 db.

Fontos figyelmeztetések:

  • A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható.
  • Nem használható egyedüli tápanyagforrásként.
  • A frakcionált hőkezeléssel feltárt tejsavbaktérium nyomokban tejcukrot tartalmazhat, ezért tejcukorérzékenyeknek nem ajánlott.

Gyártó: Nutripharma Hungaria Kft.

Vonalkód (EAN): 5999881543032

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Lucibel Áfonya kapszula (30x)
Lucibel Áfonya kapszula (30x)
4 059 Ft