Long 4 Lashes szempillanövesztő szérum (3ml)

Long 4 Lashes szempillanövesztő szérum (3ml)

10 763 Ft

A Long 4 Lashes szempillanövesztő szérum az otthon használható szempilla növekedést serkentő termékek eddigi leghatékonyabb változata. Ajánlott mindenkinek, aki hosszabb, erősebb és egészségesebb pillákat szeretne, vagy a szempillák káros hatások okán sérültek.

Ingyenes kiszállítás már 12 990 Ft-tól bármely szállítási mód esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 415805 ÁFA: 27%
Egységár: 3587.7 Ft/ml Nettó ár: 8474.8 Ft
 • Kategóriák:
 • Készletkisöprés
  most különösen megéri

  Termékleírás

  A Long 4 Lashes szempillanövesztő szérum az otthon használható szempilla növekedést serkentő termékek eddigi leghatékonyabb változata. Ajánlott mindenkinek, aki hosszabb, erősebb és egészségesebb pillákat szeretne, vagy a szempillák hosszabbító eljárás, esetleg kemoterápia következtében kihullottak, megfakultak vagy éppen elgyengültek.

  A Long 4 Lashes szempillanövesztő szérum segítségével a szempillák:

  – hosszúak
  – erősek
  – sűrűek
  – vastagok
  – rugalmasak és ragyogóak lesznek!

  A Long 4 Lashes szempillanövesztő szérum titka az aktív összetevőkben rejlik. Fő alkotóeleme a bimatoprost, egy kozmetológiai vegyület, amelyet eredetileg orvosok fejlesztettek ki látáskárosodás megelőzésére, a szem védelmére. Mellékhatásaként jelentkezett a szempillák növekedése, melyre azonnal felfigyeltek. Az ezt követő termékfejlesztési kutatások során bebizonyosodott, hogy a bimatoprost látványosan növeli a szempillák számát és hosszúságát. A szempillák átlagos élettartama kb. 3-6 hónap, ezután egyenként kihullnak, helyet biztosítva az újonnan növekvőknek. Növekedés csak az első 30 napban tapasztalható, az azt követő úgynevezett stagnáló szakaszban már nem. A bimatoprost az első szakaszban a szempilla növekedést serkenti, a másodikban pedig az élettartamra van kedvező hatással.

  A Long 4 Lashes szempillanövesztő szérumban található bimatoprost aktív a szempillák egész élettartama alatt:

  – hosszabbá, vastagabbá teszi őket
  – növeli a volument
  – erősíti és kondicionálja őket
  – elmélyíti a színüket

  A Long 4 Lashes szempillanövesztő szérum sok más értékes hatóanyagot is tartalmaz: hyaluron savval hidratálja, bársonyossá teszi a szempilla felületét, B5 provitaminnal javítja a szálak szerkezetét, erősebbé, rugalmasabbá és ragyogóbbá téve őket. Allantoin tartalma pedig megelőzi a kipirosodást és az irritációt.

  Használata:

  A megtisztított és száraz bőrre egy speciális ecsetes applikátor segítségével, egyetlen mozdulattal vihető fel a szérum, közvetlenül a szempillák tövébe. Akár minden este alkalmazható, de kerülni kell az alsó szempillasor érintését és a szembe kerülést! Egy kiszerelés (3 ml) teljes kúrára, azaz 6 hónapra elegendő, mindennapos használat mellett.

  Vélemények

  Még nincsenek értékelések.

  A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

  0
  0 Ft
  Lépj velünk kapcsolatba
  Long 4 Lashes szempillanövesztő szérum (3ml)
  Long 4 Lashes szempillanövesztő szérum (3ml)
  10 763 Ft