EP Szuper ár! Listerine Professional Gum Therapy szájvíz (250ml)

Listerine Professional Gum Therapy szájvíz (250ml)

2 199 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 2 447 Ft
Megtakarítás: 248 Ft

A Listerine Professional Gum Therapy szájvíz (orvostechnikai eszköz) láthatatlan védőréteget képez, amely megakadályozza a lepedéket alkotó kórokozók megtapadását a fogak felszínén, ezáltal elősegíti a fogíny regenerálódását. Segíti az ínygyulladás kezelését.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 2 199 Ft / db.
2 darab 2 155 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 2 089 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 101263 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 8.8 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 8.6 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 8.4 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 1731.5 Ft | 2 db. vásárlása esetén 1696.8 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 1644.9 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Listerine Professional Gum Therapy szájvíz (orvostechnikai eszköz) láthatatlan védőréteget képez, amely megakadályozza a lepedéket alkotó kórokozók megtapadását a fogak felszínén, ezáltal elősegíti a fogíny regenerálódását.

A Listerine Professional Gum Therapy szájvizet úgy tervezték, hogy ne okozzon elszíneződést, és rendszeres használat esetén megelőzze az ínygyulladás újbóli kialakulását.

Az ínyvérzés gyakran ínybetegség vagy ínygyulladás jele. A gingivitisz (ínygyulladás) a fogíny gyulladása, amelyet a lepedék, illetve a fogakhoz és ínyhez tapadó baktériumok okoznak. Kezelés nélkül további problémákhoz vezethet, például a fogíny visszahúzódásához vagy akár fogvesztéshez.

A Listerine Professional Gum Therapy szájvizet a legjobb eredmény eléréséhez használja naponta kétszer a gyógyulásig, illetve a vérzés megszűnéséig! Használhatja hosszútávon az ínygyulladás újbóli kialakulásának megelőzésére.

Használata:

Használja naponta kétszer fogmosás után, vagy ahogy fogorvosa javasolja! Alaposan öblítse ki a száját vízzel, majd öntsön 20 ml-t (négy teáskanálnyi) egy pohárba, öblögessen a fogai és ínye körül 30 másodpercen át, majd köpje ki!

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! A Listerine Professional Gum Therapy szájvíz csak gyógyszertárban kapható!

Gyártó: Johnson & Johnson

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Listerine Professional Gum Therapy szájvíz (250ml)
Listerine Professional Gum Therapy szájvíz (250ml)
2 199 Ft