Lipobase Repair bőrápoló krém (30g)

Lipobase Repair bőrápoló krém (30g)

1 753 Ft

A Lipobase Repair bőrápoló krém a bőrszárazság vagy az atópiás ekzema betegség bármely stádiumában alkalmazható – az ekzema fellángolásainak, illetve a gyógyulás időszakaiban a bőr barrier funkciójának szabályozására és fenntartására.

Ingyenes kiszállítás már 12 990 Ft-tól bármely szállítási mód esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 453981 ÁFA: 27%
Egységár: 58.4 Ft/g Nettó ár: 1380.3 Ft
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

A Lipobase Repair bőrápoló krém egy 63% lipidtartalmú, víz az olajban típusú krém. A készítmény olyan arányban tartalmazza a bőrazonos lipideket (ceramid 3 ), a koleszterint, az olajsavat és a palmitinsavat (szabad zsírsavak), amely klinikailag bizonyítottan felgyorsítja a barrier rendeződését.

A Lipobase Repair bőrápoló krém szilárd paraffin-nanoszemcséket is tartalmaz, melyek fokozzák a hatékonyságát, növelik a hatástartamát, valamint tökéletesítik a kozmetikai tulajdonságait (fénylő helyett mattá teszik a bőrt). A Lipobase Repair bőrápoló krém tehát ötvözi a bőr hatékony rehidrálásának- valamint a barrier funkció gyors és eredményes helyreállításának képességét az előnyös kozmetikai tulajdonságokkal

A Lipobase Repair bőrápoló krém nem tartalmaz semmilyen színezőanyagot, illatanyagot vagy tartósítószert (ezek mind lehetséges gyulladást okozó anyagok), hogy a lehető legkisebbre csökkentse az allergiás reakciók kockázatát.

A Lipobase Repair bőrápoló krém használata javasolt a nélkülözhetetlen bőrlipidek hiányával kapcsolatba hozott, száraz bőrrel járó állapotok eseteiben és klinikailag bizonyítottan helyreállítja a bőrbarriert. A bőrszárazság vagy az atópiás ekzema betegség bármely stádiumában alkalmazható – az ekzema fellángolásainak, illetve a gyógyulás időszakaiban a bőr barrier funkciójának szabályozására és fenntartására. Használható önmagában vagy egy helyileg alkalmazott kortikoszteroiddal kombinálva. Utóbbi esetben segíti a szteroid hámrétegekhez történő szállítását és teljessé teszi annak hatását a lipid/víz-barrier helyreállításának elősegítésével.

Gyártó: Yamanouchi Europe

Vonalkód (EAN):  5999530920009

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Lipobase Repair bőrápoló krém (30g)
Lipobase Repair bőrápoló krém (30g)
1 753 Ft