Szuper ár! Lipobase Repair bőrápoló krém (30g)

Lipobase Repair bőrápoló krém (30g)

1 699 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 2 078 Ft
Megtakarítás: 379 Ft

A Lipobase Repair bőrápoló krém a bőrszárazság vagy az atópiás ekzema betegség bármely stádiumában alkalmazható – az ekzema fellángolásainak, illetve a gyógyulás időszakaiban a bőr barrier funkciójának szabályozására és fenntartására.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 1 699 Ft / db.
2 darab 1 665 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 1 614 Ft / db. -5%

5 darab készleten

Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 453981 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 56.6 Ft/g | 2 db. vásárlása esetén 55.5 Ft/g | 3 vagy több db. vásárlása esetén 53.8 Ft/g
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 1337.8 Ft | 2 db. vásárlása esetén 1311 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 1270.9 Ft
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Lipobase Repair bőrápoló krém egy 63% lipidtartalmú, víz az olajban típusú krém. A készítmény olyan arányban tartalmazza a bőrazonos lipideket (ceramid 3 ), a koleszterint, az olajsavat és a palmitinsavat (szabad zsírsavak), amely klinikailag bizonyítottan felgyorsítja a barrier rendeződését.

A Lipobase Repair bőrápoló krém szilárd paraffin-nanoszemcséket is tartalmaz, melyek fokozzák a hatékonyságát, növelik a hatástartamát, valamint tökéletesítik a kozmetikai tulajdonságait (fénylő helyett mattá teszik a bőrt). A Lipobase Repair bőrápoló krém tehát ötvözi a bőr hatékony rehidrálásának- valamint a barrier funkció gyors és eredményes helyreállításának képességét az előnyös kozmetikai tulajdonságokkal

A Lipobase Repair bőrápoló krém nem tartalmaz semmilyen színezőanyagot, illatanyagot vagy tartósítószert (ezek mind lehetséges gyulladást okozó anyagok), hogy a lehető legkisebbre csökkentse az allergiás reakciók kockázatát.

A Lipobase Repair bőrápoló krém használata javasolt a nélkülözhetetlen bőrlipidek hiányával kapcsolatba hozott, száraz bőrrel járó állapotok eseteiben és klinikailag bizonyítottan helyreállítja a bőrbarriert. A bőrszárazság vagy az atópiás ekzema betegség bármely stádiumában alkalmazható – az ekzema fellángolásainak, illetve a gyógyulás időszakaiban a bőr barrier funkciójának szabályozására és fenntartására. Használható önmagában vagy egy helyileg alkalmazott kortikoszteroiddal kombinálva. Utóbbi esetben segíti a szteroid hámrétegekhez történő szállítását és teljessé teszi annak hatását a lipid/víz-barrier helyreállításának elősegítésével.

Gyártó: Yamanouchi Europe

Vonalkód (EAN):  5999530920009

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Lipobase Repair bőrápoló krém (30g)
Lipobase Repair bőrápoló krém (30g)
1 699 Ft