EP Leukosan Strip sebzáró csík - 6mm x 75mm (50x)

Leukosan Strip sebzáró csík – 6mm x 75mm (50x)

13 499 Ft

A Leukosan Strip sebzáró csík (orvostechnikai eszköz) helyileg alkalmazható kis sebekhez és vágásokhoz. Azáltal, hogy sérülés nélküli, beavatkozással nem járó sebzárást kínálnak, az öltések által okozott károk nélkül, a bőr jól tolerálja ezeket a csíkokat.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 13 499 Ft / db.
2 darab 13 229 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 12 824 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 757928 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 270 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 264.6 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 256.5 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 10629.1 Ft | 2 db. vásárlása esetén 10416.5 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 10097.6 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Leukosan Strip sebzáró csík (orvostechnikai eszköz) helyileg alkalmazható kis sebekhez és vágásokhoz. Azáltal, hogy sérülés nélküli, beavatkozással nem járó sebzárást kínálnak, az öltések által okozott károk nélkül, a bőr jól tolerálja ezeket a csíkokat. Rugalmasak és tartósak, alkalmazkodnak a sebhez annak gyógyulása közben.

Termékelőnyök:

Sérülést nem okozó sebzárás

Ezeket a sebzáró csíkokat a bőr felületén alkalmazzák, így nem járnak beavatkozással. Sérülést nem okozó sebzárást kínálnak, elkerülve az öltések okozta sérüléseket, és nem igényelnek helyi érzéstelenítést.

Gyors és egyszerű sebzárás

A gyorsan és egyszerűen alkalmazható ragasztós sebzáró csíkokkal időt takaríthat meg, és csökkenti a fertőzés kockázatát.

Rugalmas és jól igazodik

A Leukosan Strip sebzáró csík rugalmas és elasztikus. Intelligens szerkezete és átszőtt poliamid szálai azt jelentik, hogy alkalmazkodik a seb különböző gyógyulási szakaszaihoz, kitágul és összehúzódik, hogy ne zavarja a duzzanatot, az átmeneti ödémát és a mozgást.

Lekerekített élek

A lekerekített, ragasztós éleknek köszönhetően a kötszerek nem tekerednek fel, így a csíkok igazodnak a sebhez annak gyógyulása közben.

Kedvező kozmetikai eredmények

Jó kozmetikai eredmények a beavatkozással nem járó eljárásnak, a csökkent szöveti traumáknak és a jó gyógyulási eredményeknek köszönhetően.

Használati útmutató:

  • Távolítsa el egyenként a csíkokat a fóliáról. A csíkok külön lehúzhatók a hordozófóliáról. Ügyeljen arra, hogy ne érintse meg a seb felé néző felületet.
  • Merőlegesen rögzítse a seb irányához. Rögzítse a csíkokat 90°-os szögben a sebnyíláshoz. Alkalmazzon feszítést a sebszélek egymáshoz húzásához.
  • Tartson fenn egyenlő távolságot az egyes csíkok között. Helyezzen több csíkot egymás mellé, azonos távolságban.

Kiszerelés: 50 db. (6mm x 75mm)

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Leukosan Strip sebzáró csík - 6mm x 75mm (50x)
Leukosan Strip sebzáró csík - 6mm x 75mm (50x)
13 499 Ft