EP Leukoplast Barrier sebtapasz - 4 méret (30x)

Leukoplast Barrier sebtapasz – 4 méret (30x)

1 739 Ft

A Leukoplast Barrier sebtapasz (orvostechnikai eszköz) egy kényelmes kötszer a kisebb sebekre, köztük a vágásokra és horzsolásokra is. Ez a vízálló, légáteresztő sebtapasz védőréteget képez a baktériumok ellen, és segít a fertőzés megelőzésében.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 1 739 Ft / db.
2 darab 1 704 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 1 652 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 717046 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 58 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 56.8 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 55.1 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 1369.3 Ft | 2 db. vásárlása esetén 1341.7 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 1300.8 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Leukoplast Barrier sebtapasz (orvostechnikai eszköz) egy kényelmes kötszer a kisebb sebekre, köztük a vágásokra és horzsolásokra is. Ez a vízálló, légáteresztő sebtapasz védőréteget képez a baktériumok ellen, és segít a fertőzés megelőzésében.

Termékelőnyök:

Vízálló

Vízálló tapasz, amely szennyeződéstaszító védőgátat biztosít, és mosakodás közben is viselhető. Átereszti a vízpárát is, így lehetővé teszi a bőr légzését, és segít megelőzni a felázást.

Rugalmas és kényelmes

Ez a légáteresztő sebkötés puha, rugalmas, latexmentes anyagból készült, amely alkalmazkodik a test körvonalához. Ez azt jelenti, hogy kényelmes lesz az Ön számára, és megfelelően tud mozogni.

Nem ragad a sebbe

A sebpárna rész nedvszívó, mégis kis tapadóerejű, ami azt jelenti, hogy nem ragad a sebbe.

Használati útmutató:

Válassza ki a seb méretének legmegfelelőbb méretű sebtapaszt. Vegye ki a steril csomagból a tapaszt. Húzza le az egyik fehér védőfóliát a tapasz hátoldalán, majd helyezze rá a sebre úgy, hogy a fehér sebzóna rész a sebre essen. Mindig olyan méretű sebtapaszt válasszon, melynek sebzónája maximálisan fedi és mérsékelten meghaladja a seb terjedelmét. Simítsa le a ragasztófelületet, majd húzza le a másik fehér tapaszvédő réteget, és simítsa rá ezt a ragasztós felületet is a bőrre.

A termék bőrbarát és légáteresztő, így érzékeny bőrön is használható. A termék csomagolását a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja!

Ellenjavallatok:

  • A sebtapaszt sérült, irritált bőrfelületen ne alkalmazza!
  • Az alkalmazás ideje a seb gyógyulásától és a betegek egyéni tényezőitől függően változó.
  • Sebkezelés során minden esetben biztosítsa a tiszta, fertőzésmentes sebgyógyulás feltételeit, annak megfelelően cserélje a fedőkötést, sebtapaszt!
  • Amennyiben a sebtapasz használata során bármilyen bőrirritációt, kellemetlenséget, egyéb mellékhatást tapasztal, haladéktalanul keresse fel háziorvosát!

Tárolás: szobahőmérsékleten, sugárzó hőtől védve.

Kiszerelés:

  • 8 db. (22mm x 38mm)
  • 12 db. (22mm x 72mm)
  • 4 db. (38mm x 38mm)
  • 6 db. (38mm x 63mm)

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Gyártó: Beiersdorf AG

Vonalkód (EAN): 4042809686678

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Leukoplast Barrier sebtapasz - 4 méret (30x)
Leukoplast Barrier sebtapasz - 4 méret (30x)
1 739 Ft