EP Lansinoh HPA lanolinos bimbóvédő krém (40ml)

Lansinoh HPA lanolinos bimbóvédő krém (40ml)

7 289 Ft

A Lansinoh HPA lanolinos bimbóvédő krém HPA lanolinját ultra tisztítási és egyedülálló finomítási eljárások teszik a világ legtisztább és legbiztonságosabb lanolinjává. Speciálisan arra fejlesztették, hogy segítse védeni és nyugtatni a sebes mellbimbókat.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 7 289 Ft / db.
2 darab 7 143 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 6 925 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 254644 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 182.2 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 178.6 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 173.1 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 5739.4 Ft | 2 db. vásárlása esetén 5624.4 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 5452.7 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Lansinoh HPA lanolinos bimbóvédő krém HPA lanolinját ultra tisztítási és egyedülálló finomítási eljárások teszik a világ legtisztább és legbiztonságosabb lanolinjává. A HPA lanolint speciálisan arra fejlesztették, hogy segítsen a szoptató anyáknak védeni és megnyugtatni az érzékeny és sebes mellbimbóját. A mellbimbó érzékenységének leggyakoribb oka, a baba mellre helyezése, a szoptatási testhelyzet nem megfelelő. Fontos, hogy ezt korrigáld (ha szükséges egészségügyi szakember segítségével). A Lansinoh HPA lanolinos bimbóvédő krém is segít megnyugtatni, védeni a mellbimbót.

A világ legtisztább, legbiztonságosabb, 100%- ban természetes és teljesen hypoallergén bimbókréme. Adalékanyag, vegyi anyag, íz, szín, illatanyag és parabén mentes. Az egyetlen lanolintermék, amely megkapta a British Allergy Foundation jóváhagyását és az USA-ba a La Leche Liga ajánlásával.

Használata:

– Használd minden szoptatás után, vagy ha szükséges ennél gyakrabban.
– Vasalt törlővel itasd szárazra a mellbimbódat.
– Tiszta ujjaid között puhíts meg borsónyi mennyiséget a krémből és kend be a mellbimbót és környékét. Tehetsz a krémből egy kisebb mennyiséget a melltartóbetét középső részére is.
– A krémet szoptatás elött sem kell lemosni!
– Tárold szobahőmérsékleten.

Langyos vízzel öblítsd le a mellbimbót zuhanyzás vagy fürdés közben. A mellbimbó környékén szappan vagy tusfürdő használata szárító hatása miatt nem javasolt.

Gyártó: Lansinoh Laboratories Inc. 

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Lansinoh HPA lanolinos bimbóvédő krém (40ml)
Lansinoh HPA lanolinos bimbóvédő krém (40ml)
7 289 Ft