EP Ingyen szállítjuk Lansinoh 2 fázisú kézi mellszívó és cumisüveg (1x)

Lansinoh 2 fázisú kézi mellszívó és cumisüveg (1x)

17 114 Ft

A Lansinoh 2 fázisú kézi mellszívót az egyszerűséget és a hatékonyságot figyelembe véve tervezték. Ezt a mellszívót bárhová magaddal viheted, mert diszkrét, hordozható és kényelmes. A mellszívó két fázisban működtethető: stimuláló fázis és fejő fázis.

Gyors, diszkrét, valamint 12 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 597875 ÁFA: 27%
Egységár: 17114 Ft/db. Nettó ár: 13475.6 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

A Lansinoh 2 fázisú kézi mellszívót az egyszerűséget és a hatékonyságot figyelembe véve tervezték. Ezt a mellszívót bárhová magaddal viheted, mert diszkrét, hordozható és kényelmes. A mellszívó két fázisban működtethető, melyek közötti váltás csak egy egyszerű mozdulat.

 • A stimuláló fázis – gyors, rövid, kis szívóerejű szívás, mely beindítja a tejleadó reflexet.
 • A fejő fázis – lassabb, mélyebb, ürítő szívások a maximális tejleadás érdekében.

Az egyedi ComfortFit szívófej jobban illeszkedik, kényelmesebb és hatékonyabb fejés közben. Az ergonomikus karral használata kevésbé fárasztó, egy kézzel működtethető.

További tulajdonságok:

 • Állítható 2 fázisú technológia – Stimuláló fázis – gyors, rövid, kis szívóerejű szívás, mely beindítja a tejleadó reflexet. Fejő fázis – lassabb, mélyebb, ürítő szívások a maximális tejleadás érdekében.
 • ComfortFit szívófej – Jobban illeszkedik, ezért hatékonyabb.
 • Ergonomikus Easy Express kar – Kényelmes, használata kevésbé fárasztó.
 • Csendes, kompakt és könnyű – Diszkréten működtethető.
 • Lansinoh cumisüveg – Kompatibilis a legújabb Lansinoh mellszívókhoz. Egy üveg a fejéshez, tároláshoz és etetéshez.
 • Tartalmaz üveg tartó talpat – Megelőzi az üveg felborulását.
 • Tartalmaz NaturalWave természetes hullámvonalú etetőcumit (kupakkal) – Nem zavarja meg a bevált szopási módot, az egészséges száj és állkapocs fejlődést.
 • Kevesebb alkatrész – Egyszerű és könnyű tisztítani, összerakni és használni.

Gyakran Ismételt Kérdések:

 • Elmosogathatom a mellszívót mosogatógépben? A mellszívó minden alkatrésze biztonságosan mosogatható mosogatógépben. Ennek ellenére a fehér szelepet, a membránt és a masszázspárnát azok tartósságának megőrzése érdekében, illetve elkerülendő az elvesztésüket, javasoljuk kézzel mosogatni.
 • Sterilizálhatom a mellszívót forrásban lévő vízben? Igen. Miután a mellszívót és alkatrészeit 100 órán keresztül folyamatos forrásban lévő vízben teszteltük, utána megfelelően működött, az üvegek sem deformálódtak el a vízben, de a többi alkatrésze sem. Javasoljuk, hogy győződj meg róla, hogy az alkatrészek, üvegek nem érnek az edény oldalához, aljához, nehogy megolvadjanak.
 • Fejhetek anyatejes zacskóba a kézi mellszívóval? A legújabb fejlesztésű Lansinoh anyatejtároló zacskót már közvetlenül tudod csatlakoztatni a Lansinoh mellszívóhoz.
 • Van-e garancia a kézi mellszívóra? A Lansinoh kézi mellszívóra nem jár garancia még akkor sem, ha nem nyitod ki és úgy küldöd vissza hozzánk. Személyi higiénés termékekre, mint amilyen a kézi mellszívó is, garancia nem érvényes.

Gyártó: Lansinoh Laboratories Inc.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Lansinoh 2 fázisú kézi mellszívó és cumisüveg (1x)
Lansinoh 2 fázisú kézi mellszívó és cumisüveg (1x)
17 114 Ft