EP Lactofeel hüvelygél (7x)

Lactofeel hüvelygél (7x)

5 519 Ft

A Lactofeel hüvelygél (orvostechnikai eszköz) bakteriális vaginózis (BV) kezelésére, a normál hüvelyflóra és pH fenntartására szolgál. Semlegesíti a hüvely rendellenes szagát, gyorsan enyhíti a rendellenes folyást és a kellemetlen érzést a hüvelyben.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 5 519 Ft / db.
2 darab 5 409 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 5 243 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 864004 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 788.4 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 772.7 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 749 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 4345.7 Ft | 2 db. vásárlása esetén 4259 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 4128.3 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Lactofeel hüvelygél (orvostechnikai eszköz) bakteriális vaginózis (BV) kezelésére, a normál hüvelyflóra és pH fenntartására szolgál.

Helyreállítja a hüvely normál pH-szintjét és az egészséges hüvelyflórát, ezáltal:

  • kezeli a bakteriális vaginózist,
  • semlegesíti a hüvely rendellenes szagát,
  • gyorsan enyhíti a rendellenes folyást és a kellemetlen érzést a hüvelyben.

Klinikailag igazolt hatása és biztonságossága. Várandósság és szoptatás alatt is használható.

Rendellenes folyás? Zavaró szag? Kellemetlen érzés? Nincs egyedül ezekkel a tünetekkel.

Természetes körülmények között a hüvelyben különböző típusú baktériumok élnek. Normál esetben a tejsav-baktériumok vannak jelen a legnagyobb számban. A tejsav-baktériumok tejsavat termelnek, amely a hüvely normál, alacsony pH-értékének fenntartásáért felel, és ezáltal véd a fertőzéssel szemben. Ha a tejsav-baktériumok száma lecsökken, a pH-szint megemelkedik, akkor szaporodnak el a „káros” baktériumok. Ennek az állapotnak az orvosi neve a bakteriális vaginózis (BV). A BV fő tünetei: a rendellenes folyás, a zavaró szag és a kellemetlen érzés a hüvelyben. A BV a hüvely igen gyakori betegsége. A BV-t számos tényező okozhatja, beleértve a hosszan tartó menstruációt, a gyakori irrigálást, az intim higiéniás szerek használatát és a szexuális érintkezést. Az antibiotikum-kezelések és a méhen belüli eszközök (spirál) szintén befolyásolhatják a hüvelyben kialakult egyensúlyt.

A Lactofeel hüvelygél természetes úton kezeli a BV-t:

A Lactofeel hüvelygél tejsavat tartalmaz, amely hatékonyan semlegesíti a kellemetlen szagot, és helyreállítja a hüvely normál pH-ját. Glikogént is tartalmaz, amely tápanyagul szolgál a tejsavbaktériumok számára. A normál pH és a tápanyagok segítségével a védelmező tejsav-baktériumok elszaporodnak, és a hüvely természetes egyensúlya helyreáll, hatékonyan enyhítve a rendellenes folyást, a kellemetlen érzést, továbbá megakadályozza a hüvely kellemetlen szagának visszatérését.

Kezelés és alkalmazás:

A kellemetlen szag, a rendellenes folyás, a kellemetlen érzés, valamint a BV hatékony enyhítésére: napi 1 tubus 7 napig.

Ha a tünetek kiújulását tapasztalja: napi 1 tubus 7 napig.

A Lactofeel hüvelygélt könnyű használni.

A kupakot le kell csavarni, majd a tubus egész nyakát be kell illeszteni a hüvelybe. Nyomja ki a tubus tartalmát. Távolítsa el a tubust a hüvelyből, miközben nyomva tartja, majd dobja el. A Lactofeel hüvelygélt legjobb lefekvéskor alkalmazni. Tanácsos tisztasági betétet használni, mivel gyakran észlelhető enyhe szivárgás. Ez nem azt jelenti, hogy a kezelés sikertelen volt.

A Lactofeel hüvelygélt klinikailag tesztelték:

A klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a Lactofeel hüvelygél készítmény biztonságos, és hatékonyan helyreállítja, és fenntartja a hüvely pH-egyensúlyát.

A Lactofeel hüvelygél használata biztonságos:

A Lactofeel hüvelygél higiénikus, egyszer-használatos tubusokban van. Használható a várandósság alatt és a menstruáció idején is, azonban keresse fel orvosát, ha úgy gondolja, hogy a terhessége alatt hüvelyfertőzése van. Ha hüvelyi gombafertőzése van, vagy a hüvelyhám sérült, akkor a Lactofeel hüvelygél használata okozhat szúró fájdalmat. Ez azonban csak átmeneti jellegű.

Mikor kell orvoshoz fordulni?

Keresse fel orvosát, ha tünetei súlyosbodnak, ha fájdalmat érez, ha a kellemetlen érzés nem szűnik, ha folyása véres, vagy ha folyása a menopauza alatt jelentkezik. Forduljon orvoshoz, ha a terhessége alatt úgy gondolja, hogy hüvelyfertőzése van. Ha azt tapasztalja, hogy a tünetei nem enyhülnek a Lactofeel hüvelygél előírás szerinti használata után sem, akkor további tanácsért forduljon orvosához.

Mikor nem szabad használni a Lactofeel hüvelygélt?

Kerülje a Lactofeel hüvelygél használatát közvetlenül a nemi aktus előtt, ha teherbe szeretne esni, mivel a gélnek alacsony a pH-ja, s ez a közeg kevésbé megfelelő a hímivarsejtek számára. Ne használja fogamzásgátló szerként.

Kiszerelés:

A csomag 7 darab egyszer-használatos, 5 ml-es tubust tartalmaz.

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Gyártó: LadeePharma Kft.

Vonalkód (EAN):  7315515990115

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Lactofeel hüvelygél (7x)
Lactofeel hüvelygél (7x)
5 519 Ft