EP Klorsept 2500 mg fertőtlenítő pezsgőtabletta (30x)

Klorsept 2500 mg fertőtlenítő pezsgőtabletta (30x)

5 199 Ft

A Klorsept 2500 mg fertőtlenítő pezsgőtabletta egy széles hatásspektrumú fertőtlenítőszer, mely hatásos a vírusok, baktériumok, gombák és protozoák ellen is.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 5 199 Ft / db.
2 darab 5 095 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 4 939 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 403846 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 173.3 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 169.8 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 164.6 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 4093.7 Ft | 2 db. vásárlása esetén 4011.8 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 3889 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Klorsept 2500 mg fertőtlenítő pezsgőtabletta egy széles hatásspektrumú fertőtlenítőszer, mely hatásos a vírusok, baktériumok, gombák és protozoák ellen is.

Előnyei:

  • gazdaságos: más fertőtlenítő tablettákhoz képest a gyors oldat elkészítése töredékébe kerül.
  • stabil oldat: a percek alatt készíthető fertőtlenítő folyadék 10 NAPIG STABIL MARAD.
  • felületkímélő: kevésbé toxikus és korrozív más klóros fertőtlenítőknél, kevésbé károsítja a fertőtlenítendő felületet.

A Klorsept alkalmas rozsdamentes fém, üveg, porcelán, gumi-, műanyagfelületek és eszközök, textíliák, maszkok, műkő fertőtlenítésére, berendezések, padozat, falfelületek, mosdók, fürdőhelyiségek, medencék, hűtőberendezések fertőtlenítő lemosására.

A Klorsept tabletta jó alternatívája lehet a mérgező aldehidtartalmú fertőtlenítőszereknek. A jódtartalmú szerekre sokan allergiásak, de a Klorsept hatóanyaga, a nátrium-diklórizocianurát, számukra sem okoz kellemetlenséget.

A Klorsept tabletta virucid (vírusölő), baktericid (baktériumölő), fungicid (gombaölő), sporocid (spóraölő) és a protozoák ellen is hatásos antiszeptikum (fertőtlenítőszer).

Összetevők:

Biocid hatóanyag:

Megnevezés Mennyiség CAS-szám EK-szám
Na-diklorizocianurát 62,5% 2893-78-9 220-767-7

aktív klórtartalom: kb. 40,31%

Egyéb összetevők:

Megnevezés Mennyiség CAS-szám EK-szám
Na-bikarbonát 17,37% 144-55-8 205-633-8
Adipinsav 16,38% 124-04-9 204-673-3
Na-szulfát 3,75% 7757-82-6 231-820-9

Fizikai, kémiai jellemzők:

Fehéres színű, enyhén klórszagú tabletta.

pH (20 °C-on): 5-6

Vízben teljesen oldható.

Az alkalmazás módja:

A fertőtlenítő oldat elkészítéséhez a tablettaszámot és a vízmennyiséget a fertőtlenítendő tárgytól függően válasszuk meg.

Alkalmazási paraméter előzetesen megtisztított felületen

1 tablettát 1 liter vízben feloldunk, majd 30 perc behatási idő után leöblítjük.

Alkalmazási paraméter szennyezett felületen

4 tablettát 1 liter vízben feloldunk, 30 perc behatási időre beáztatjuk.

Textília fertőtlenítéshez

1 tablettát 1 liter vízben feloldunk, 60 perc behatási időre beáztatjuk.

Nagyobb mennyiségű oldat készítésekor arányos hígítást javasolt.

Figyelmeztetés:

A Klorsept használata előtt mindig olvassa el a termékinformációkat. Használja biztonságosan!

Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverhető!

Élelmiszerekkel közvetlenül érintkező felületek esetében a hatásidő letelte után a szer maradványait a kezelt felületekről alapos ivóvizes öblítéssel el kell távolítani, az öblítés hatékonyságát ellenőrizni kell.

A rendeltetésszerű felhasználás során ügyelni kell arra, hogy az élelmiszerek sem a szerrel, sem annak maradékával vagy hulladékával ne kerüljenek érintkezésbe, ill. azokkal ne szennyeződjenek. A termékkel szennyezett élelmiszerek vagy italok emberi fogyasztásra nem használhatók fel.

Elsősegélynyújtási intézkedések:

Belélegzés esetén: Vigye friss levegőre a mérgezettet. Ha légzési nehézségei vannak, szakképzett személy alkalmazzon oxigént a betegnek. Ha a légzés leáll, szakképzett személy végezze a mesterséges lélegeztetést. Azonnal orvosi segítséget kell kérni.

Bőrre jutás esetén: Azonnal törölje le a vegyszert és bő szappanos vízzel mossa le az érintett felületet. Húzza le a szennyeződött ruhát a betegről. A ruhát nem szabad mosás nélkül újra felvenni. Irritáció vagy kényelmetlenség jelei esetében orvosi segítséget kell kérni.

Szembe jutás esetén: Azonnal mossa ki a szemből legalább 15 percig tartó bő vízsugárral. A szem és a szövetek teljes átöblítéséhez a szemet tartsa nyitva a szemhéj széthúzásával. Ha a beteg kontaktlencsét visel, 5 perc után lehet eltávolítani azokat, majd folytatható az öblítés. Orvosi segítséget kell kérni.

Lenyelés esetén: Eszméletlen személy szájába semmit sem szabad adni. Lenyelés esetén nem szabad hánytatni. Itasson sok vizet a beteggel. (Ha rendelkezésre áll, több pohár tejet is ihat.) Spontán hányás esetén gondoskodjon a légutak biztosításáról és adjon még több vizet a betegnek. Kényelmetlenség vagy rosszullét esetén orvosi segítséget kell kérni.

Megjegyzés orvosoknak: A gyomormosás ellenjavallott a nyálkahártya-károsodás kockázata miatt.

Környezetvédelmi/ökotoxikológiai előírások:

Tilos a készítményt, annak fel nem használt maradékát, csomagolóanyagát élővizekbe, talajba, illetve a terméket hígítás nélkül a közcsatornába juttatni.

Hulladékkezelés:

A termék maradékainak és csomagolási hulladékainak kezelésére a hulladékokról és veszélyes hulladékokról szóló Európai irányelvekben meghatározottak az irányadók. Az anyag maradékait kommunális hulladékkal nem szabad együtt kezelni.

Vonalkód (EAN):  5099668007044

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Klorsept 2500 mg fertőtlenítő pezsgőtabletta (30x)
Klorsept 2500 mg fertőtlenítő pezsgőtabletta (30x)
5 199 Ft