EP - 5% KC Virus Mask tartalék filter elosztó CE jelöléssel (1x)

KC Virus Mask tartalék filter elosztó CE jelöléssel (1x)

1 460 Ft 1 390 Ft

A KC Virus Mask tartalék filter elosztó a KC Virus Mask szájmaszk duplaszűrős kialakítását biztosítja a még könnyebb légzés érdekében. Rekord alacsony, kevesebb mind 1,5 mbar légzési ellenállás 95 liter/perc levegőáramlási sebesség mellett.

Készleten

Ingyenes kiszállítás már 12 990 Ft-tól bármely szállítási mód esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 10000909 ÁFA: 27%
Egységár: 1390 Ft/db. Nettó ár: 1094.5 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

A KC Virus Mask tartalék filter elosztó a KC Virus Mask szájmaszkkal kompatibilis kiegészítő, mely egy olyan többször használatos egyéni védőeszköz (félálarc), ami klinikailag bizonyítottan megszűri a levegőben található vírusok és baktériumok 99,9%-át (beleértve a SARS-CoV-2-t is). A szájmaszk szabadalmaztatott, cserélhető filterei mindkét irányba szűrnek, így nem csak a maszk viselőjét, hanem annak környezetét is a lehető legnagyobb mértékben védik.

A KC Virus Mask szájmaszkok (többféle méretben és színben), valamint azok környezetbarát és praktikus kiegészítőinek teljes kínálatát IDE KATTINTVA tekintheti meg.

A KC Virus Mask tartalék filter elosztó abban az esetben nyújthat segítséget, ha a KC Virus Mask szájmaszk viselete során a filter elosztó sérül és cserére szorul. Ezáltal környezetbarát módon fenntartható a szájmaszk többszöri használata, anélkül, hogy újat vásárolna.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
KC Virus Mask tartalék filter elosztó CE jelöléssel (1x)
KC Virus Mask tartalék filter elosztó CE jelöléssel (1x)
1 460 Ft -5%
  
1 390 Ft