EP Szuper ár! KC Virus Mask Filter Multi Pack - szűrő csomag szájmaszkhoz (10x)

KC Virus Mask Filter Multi Pack – szűrő csomag szájmaszkhoz (10x)

4 729 Ft

A KC Virus Mask Filter Multi Pack – szűrő csomag 10 db. 99,98% hatékonyságú bakteriális/virális szűrőt tartalmaz, melyek a KC Virus Mask szájmaszkokkal kompatibilisek. A szűrési hatékonyság laboratóriumi tesztekkel igazolt.

1 darab készleten

Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 10000906 ÁFA: 27%
Egységár: 472.9 Ft/db. Nettó ár: 3723.6 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A KC Virus Mask Filter szűrők a KC Virus Mask szájmaszkkal kompatibilis kiegészítők, mely egy olyan többször használatos egyéni védőeszköz (félálarc), ami klinikailag bizonyítottan megszűri a levegőben található vírusok és baktériumok 99,9%-át (beleértve a SARS-CoV-2-t is). A szabadalmaztatott, cserélhető filterek mindkét irányba szűrnek, így nem csak a maszk viselőjét, hanem annak környezetét is a lehető legnagyobb mértékben védik.

A KC Virus Mask szájmaszkok (többféle méretben és színben), valamint azok környezetbarát és praktikus kiegészítőinek teljes kínálatát IDE KATTINTVA tekintheti meg.

A cserélhető szűrők a Nelson laboratóriumi tesztek alapján – 99,98%-os vírus elleni és 99,99 %-os baktérium elleni szűrési hatékonyságot értek el 24 órán keresztül, a 0,027μm méretű phi-X174 bakteriofág vírussal és az 1,0μm méretű staphylococcus aureus baktériummal tesztelve.

A szűrők maszkban való maximális használati ideje 24 óra, melyet követően a filtereket cserélni kell.

Klinikailag tesztelt, vírusszűrési hatékonyság!

 • KC Virus Mask 99,98% 0.027 μm méretű vírus, Nelson Laboratories-ben tesztelve (Salt Lake City, USA)
 • 0.06-0.14 μm méretű – Coronavirus – (2019-nCoV)
 • 0.3 μm méretű – NIOSH N99 standard EVE teszt
 • 0.6 μm méretű – EN149 standard FFP1-3 teszt
 • 1 μm méretű por részecskék – PM1.0 maszk
 • 2.5 μm méretű por részecskék – PM2.5 maszk
 • 75 μm méretű, emberi hajszál (metszet)

Fontos figyelmeztetések:

 • A KC Maszk vírusszűrője 24 órán át gátolja a vírusok és baktériumok átjutását. Mivel ezt a hatásfokot az arctömítés szivárgása nagymértékben befolyásolja, a maszk felhasználója mindig ellenőrizze, hogy megfelelően illeszkedik-e a maszk a viselés teljes időtartama alatt!
 • A KC Maszk vírusszűrője könnyen eltömődhet poros, szennyezett levegőjű környezetben. Eltömődés esetén a szűrőt azonnal cserélni kell.
 • Ha a légzés nehézzé válik, biztonságos környezetben cserélje a szűrőt egy újra, mivel ez jelezheti az eltömődést poros, szennyezett környezetben!
 • Ne javítsa, ne tisztítsa a szűrőket! Vigyázzon, hogy a szűrő ne sérüljön meg használat közben! Ne érintse meg a szűrő anyagot, illetve ne nyúljon bele a szűrőházba! Ne érintse meg nyelvével azt, ugyanis a szűrő így könnyen sérülhet, és nem fogja biztosítani a szűrési hatékonyságát!
 • A maszk, illetve a vírus és baktérium szűrő nem véd sem a gázokkal, sem a kémiai aeroszol anyagokkal, illetve tűzzel, füsttel és a gőzökkel szemben sem!

Letölthető dokumentum:

VIRAL AND BACTERIAL TEST REPORT

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
KC Virus Mask Filter Multi Pack - szűrő csomag szájmaszkhoz (10x)
KC Virus Mask Filter Multi Pack - szűrő csomag szájmaszkhoz (10x)
4 729 Ft