EP - 5% KC Virus Mask átlátszó filter tartó készlet fejpánt csatlakozókkal (1x)

KC Virus Mask átlátszó filter tartó készlet fejpánt csatlakozókkal (1x)

2 620 Ft 2 490 Ft

A KC Virus Mask átlátszó filter tartó készlet 1 db. filter tartót tartalmaz szűrősapkával, valamint 2 db. fejpánt csatlakozót.

Készleten

Ingyenes kiszállítás már 12 990 Ft-tól bármely szállítási mód esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 10000905 ÁFA: 27%
Egységár: 2490 Ft/db. Nettó ár: 1960.6 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

A KC Virus Mask átlátszó filter tartó készlet a KC Virus Mask szájmaszkkal kompatibilis kiegészítőket tartalmaz, mely egy olyan többször használatos egyéni védőeszköz (félálarc), ami klinikailag bizonyítottan megszűri a levegőben található vírusok és baktériumok 99,9%-át (beleértve a SARS-CoV-2-t is). A szájmaszk szabadalmaztatott, cserélhető filterei mindkét irányba szűrnek, így nem csak a maszk viselőjét, hanem annak környezetét is a lehető legnagyobb mértékben védik.

A KC Virus Mask szájmaszkok (többféle méretben és színben), valamint azok környezetbarát és praktikus kiegészítőinek teljes kínálatát IDE KATTINTVA tekintheti meg.

A filter tartó a KC Virus Mask Filter szűrő, vagy a filter elosztó rögzítésére szolgál, a fejpánt csatlakozók pedig a fejpántok összeillesztését teszik lehetővé a KC Virus Mask szájmaszk viselete során.

A KC Virus Mask átlátszó filter tartó készlet tartalma:

  • 1 db. filter tartó szűrősapkával
  • 2 db. fejpánt csatlakozó

A KC Virus Mask átlátszó filter tartó készlet abban az esetben nyújthat segítséget, ha a KC Virus Mask szájmaszk viselete során a készletben található kiegészítők valamelyike sérül és cserére szorul a maximális szűrési hatékonyság és védelem visszaállítása érdekében. Ezáltal környezetbarát módon fenntartható a szájmaszk többszöri használata, anélkül, hogy újat vásárolna.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
KC Virus Mask átlátszó filter tartó készlet fejpánt csatlakozókkal (1x)
KC Virus Mask átlátszó filter tartó készlet fejpánt csatlakozókkal (1x)
2 620 Ft -5%
  
2 490 Ft