JuvaPharma Máriatövismag tea (40g)

JuvaPharma Máriatövismag tea (40g)

239 Ft

A JuvaPharma Máriatövismag tea májvédő és antioxidáns hatású főzetete kiválóan alkalmas krónikus májgyulladás kiegészítő kezelésére, toxikus májkárosodással összefüggő emésztési panaszok enyhítésére.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 239 Ft / db.
2 darab 234 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 227 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 698385 ÁFA: 5%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 6 Ft/g | 2 db. vásárlása esetén 5.9 Ft/g | 3 vagy több db. vásárlása esetén 5.7 Ft/g
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 227.6 Ft | 2 db. vásárlása esetén 222.9 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 216.2 Ft
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A JuvaPharma Máriatövismag tea májvédő és antioxidáns hatású főzetete kiválóan alkalmas krónikus májgyulladás kiegészítő kezelésére, toxikus májkárosodással összefüggő emésztési panaszok enyhítésére. Elősegíti a mérgek lebontását, aktivizálja a májsejtek (hepatocyták) gyógyító mechanizmusait és az új májsejtek képződését. Serkenti az epetermelést, ezáltal segíti a zsírok lebontását is.

Alkalmazás:

Csészénként egy teáskanálnyi érett magot szétmorzsolunk, leöntünk forrásban lévő vízzel, és negyedóra múlva megszűrjük. Napi három alkalommal étkezések előtt fogyaszthatunk egy-egy csészét.

A gyógynövények kivonatát az emberiség már hosszú ideje használja különböző betegségeik, nehézségeik gyógyítására. A régi időkben bármilyen egészségügyi probléma felmerülésekor a gyógynövények hatóerejét hívták segítségül. A modern gyógyászat a későbbiekben a gyógyszerek irányába fordult, azonban manapság újra egyre többen alkalmazzák a jól bevált gyógynövények hatékonyságát, gyógyító erejét.

A gyógynövényekből készített teákból nyugodtan fogyaszthatunk az élvezet és a teázás élményéért, azonban a régi mondás sem vesztette érvényét, miszerint a jóból is megárt a sok, így napi egy-két csésze tea feletti mennyiséget ezekből a főzetekből is csak akkor fogyasszunk, ha egy hozzáértő szakember javasolja kúraszerű alkalmazásra.

Vonalkód (EAN):  5999882307930

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
JuvaPharma Máriatövismag tea (40g)
JuvaPharma Máriatövismag tea (40g)
239 Ft