kamedis_banner_2019
tasectan_banner_2019
ingyenes_szallitas_banner_2019
- 24% Just Eucasol spray (75ml)

Just Eucasol spray (75ml)

9 439 Ft 7 199 Ft

A Just Eucasol spray nagyon jól segíti a légutak tisztulását, megfázás esetén jól használható a szabad légzés fenntartására. Jelentős antibakteriális hatása van. Amennyiben rendszeresen használjuk, a megfázásos betegségek hatékony megelőzésére is alkalmas.

Cikkszám: 10000512 ÁFA: 27%
Egységár: 96 Ft/ml Nettó ár: 5668.5 Ft
Akció értesítő - Iratkozz fel hírlevelünkre

Termékleírás

A Just Eucasol spray összetevőinek köszönhetően, kellemes, mentolos illatával zsebkendőre fújva, friss illatot biztosít és könnyíti a légzést.

Hatása:

  • tisztítja és tisztán tartja a légutakat
  • antibakteriális, fertőtlenítő hatással rendelkezik
  • asztmás, allergiás légzési nehézségeknél hatékony segítség
  • segít megelőzni az arcüreggyulladást
  • erősíti az immunrendszert
  • könnyebbé teszi a nehéz légzést
  • nagyon gyors hatású kellemes illatú szagtalanító

Az Eucasol spray nagyon jól segíti a légutak tisztulását, megfázás esetén jól használható a szabad légzés fenntartására. Jelentős antibakteriális hatása van. Amennyiben rendszeresen használjuk, a megfázásos betegségek hatékony megelőzésére is alkalmas. Használhatjuk asztmás betegség esetén a légzési nehézségek leküzdésére. Évről évre mindannyian tapasztaljuk, hogy a légúti megbetegedések az egészségünket érintő leggyakoribb problémát jelentik. Az ilyen betegségek egyik legjellemzőbb tünete a köhögés, amely tulajdonképpen a légutak megtisztítására szolgáló védekező reflex. Alapvetően két típusát különböztetjük meg.

Az ún. improduktív vagy száraz köhögés nem távolít el váladékot a légutakból. Ezt legtöbbször a légúti nyálkahártyát helyileg izgató anyagok váltják ki. Ez a kínzó köhögés a szervezetet feleslegesen fárasztja ki, csökkentésére jól használható a légteret is tisztántartó Eucasol spray.

A másik típus a produktív köhögés, amely a felszaporodott, sűrű váladékot távolítja el a légutakból. Ez a szervezet számára hasznos, mert a túl nagy mennyiségű, pangó váladék számos problémát (köhögési inger, nehézlégzés, fulladásos panaszok, légúti elzáródás, bakteriális felülfertőződés) okozhat. Ezért az ilyen köhögést nem szabad köhögéscsillapítókkal elfojtani.

A Just Eucasol spray a szoba levegőjébe, vagy a párnánkra fújva mérsékli a nehézlégzést és a fulladásos panaszokat. Bármilyen akut légúti fertőzés okozza is a légúti váladék felszaporodását és a köhögést, az Eucasol spray segítséget nyújt a légutak tisztításában. Több betegségnek kísérő tünete a légzési zavar, amely súlyosabb esetben sokkot eredményez. A görcsösen kapkodó légzés, méginkább fokozza az izgalmakat. A fuldokló, zilált elégtelen légzés teljesen felboríthatja a test fizikai állapotát, a görcsösségtől tovább romlik a helyzet és súlyosabb zavarok is lehetnek. Egyértelműen mondhatjuk, ez esetben legjobb gyógyszer a megelőzés. Az.Eucasol spray rendkívül jól javítja a légzési funkciókat, nagyon megnyugtató tiszta, egészséges légzést biztosít. Különösen ajánlatos megelőző használata az asztmatikus, pollen érzékenység és bizonyos allergiás betegségek esetén. Sajnálatos, hogy ezek a veszélyes, légzőszervet súlyosan károsító érzékenységek illetve betegségek nem kizárólag gyermekkori, idővel javítható érzékenységek. Egyre gyakrabban azt mutatják ki, hogy felnőtt korban alakul ki az érzékenység és nem várható teljes gyógyulás. Aki érintett az ilyen jellegű érzékenységben, nagyon hosszú időszakra kell felkészülnie, teljes gyógyulás nem várható mai ismereteink szerint, de a kellemetlen időszakokban nagyon jól ki lehet védeni a kellemetlenségeket. Jól együtt lehet élni ezzel a kellemetlen tüneteket mutató érzékenységgel, amennyiben felkészülten várjuk és teszünk a megelőzésért.

Éjszakára tanácsos a hálószoba levegőjét 1-2 fújással frissíteni, nagyon kellemes alvást biztosít. Megfázásos időszakban, orrduguláskor a párnára fújva tovább javíthatjuk a tiszta légzést. A horkolás elkerülésére is jó tapasztalatok vannak. Zsebkendőre fújva és orrunkhoz tartva nagyon gyorsan tudjuk javítani a légzést. Több emelet lépcsőjárásnál jelentkező légzési nehézséget is gyorsan javíthatunk ilyen módon.

Az Eucasol spray általánosan nagyon sikeresen használható légzési nehézségek esetén, rendszeres megelőző használatávaí elkerülhetjük a zavaró tünetek kialakulását.

Összetevők:

Alcohol denat, propylene glycol, water (aqua), eucalyptus globulus leaf oil, isopropyl alcohol, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil, triethylene glycol, mentha arvensis leaf oil, fragrance (parfum), isopropyl myristrate, limonene, isobornyl acetate, juniperus communis wood oil, camphor, picea excelsa leaf oil, pinus pumilio branch/leaf oil, pinus sylvestris leaf oil, menthol, linoleic acid, eugenia caryuphyllus (clove) flower oil, chlorhexidine digluconate, linolenic acid, benzyl alcohol, eugenol, coumarin, linalool, benzyl benzoate.

Alkalmazása:

  • Levegő tisztításra, fertőtlenítésre a helyiség légterébe permetezni.
  • Zsebkendőre fújva és belélegezve, éjjel a párnára fújva biztosítja a nyugodt légzést.

Kiszerelés: 75 ml

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.