Szuper ár! Inofolic Premium granulátum (60x)

Inofolic Premium granulátum (60x)

14 679 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 17 319 Ft
Megtakarítás: 2 640 Ft

Az Inofolic Premium granulátum egy mio-inozitot, alfa-laktalbumint és folsavat tartalmazó étrend-kiegészítő, amely jól alkalmazható ezen táplálék-összetevők megfelelő mennyiségben történő pótlására.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 14 679 Ft / db.
2 darab 14 385 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 13 945 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 456642 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 244.7 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 239.8 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 232.4 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 11558.2 Ft | 2 db. vásárlása esetén 11326.7 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 10980.3 Ft
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Az Inofolic Premium granulátum (étrend-kiegészítő készítmény) 2 g mio-inozitot, 50 mg alfa-laktalbumint és 200 µg folsavat tartalmaz. Az Inofolic Premium jól alkalmazható ezen táplálék-összetevők megfelelő mennyiségben történő pótlására, ha az étrendben alacsony a szintjük, vagy ha fokozott bevitelre van szükség ezen összetevőkből. Leendő édesanyáknak is ajánlható.

Alkalmazzátok közösen, egymást kiegészítve a maximális eredmény érdekében! Férfiaknak Folandrol, Nőknek Inofolic.

Mio-inozit

Az inozit a természetben kilenc különböző izomer formában található meg; az élelmiszerekben és az állati szövetekben leggyakoribb, és fiziológiás szempontból a legfontosabb a mio-inozit, amely az INOFOLIC® PREMIUM tasakokban is használt forma. Az inozitot a szervezet közvetlenül glükóz-6-foszfátból állítja elő; ezért gyakran a B-vitaminok csoportjába tartozó pszeudo-vitaminként állítják be; ez a B8-vitamin.

Az inozit alapvető szerepet játszik a sejtekben, mint másodlagos hírvivő, inozit-foszfát vagy foszfatidil-inozit és foszfatidil-inozit-foszfát formában. A sejtmembrán egy nátriumfüggő kotranszport mechanizmus révén lehetővé teszi, hogy az inozit bejusson a sejt belsejébe.

Az inozitban leggazdagabb források a gabonafélék, a keményhéjasok és a gyümölcsök, főleg a dinnye és a narancs. Emellett bőségesen előfordul a húsokban, különösen a májban, amely az endogén inozit előállítás fő szerve. Az étrenddel egy felnőtt naponta körülbelül egy gramm inozitot juttat a szervezetébe, különböző biokémiai formákban.

Alfa-laktalbumin

Az alfa-laktalbumin a tejben található szérum fehérje. (Az emberi kolosztrum (előtej) 40 %-ban, az anyatej 27%-ban tartalmazza, míg a tehéntejfehérjének mindössze hozzávetőleg 3,5 %-a.) Az alfa-laktalbumin az összes természetes fehérje közül az egyik legnagyobb tápértékű és legnagyobb triptofán – esszenciális aminosav – tartalmú fehérje. (Az alfa-laktalbumin más esszenciális aminosavakban is gazdag.)

Az alfa-laktalbumin elősegítheti más tápanyagok, így a mio-inozit bélben történő felszívódását.

Folsav

A folsav egy vízoldható, a B-vitaminok csoportjába tartozó vitamin. A folát hozzájárul a terhesség alatt az anyai szövet növekedéséhez, a normál aminosav-szintézishez és az immunrendszer megfelelő működéséhez, és szerepet játszik a sejtosztódásban.

A folsav megtalálható a nagylevelű zöld zöldségekben, a májban, a tojásban, a húsokban és a tejben, míg a gyümölcsök keveset tartalmaznak belőle (kivéve a narancs). A főzés során a folát majdnem teljes mennyisége néhány perc alatt elbomlik.

Mikor ajánlatos az Inofolic Premium granulátum bevétele?

Az Inofolic Premium egy mio-inozitot, alfa-laktalbumint és folsavat tartalmazó étrend-kiegészítő, amely jól alkalmazható ezen táplálék-összetevők megfelelő mennyiségben történő pótlására, ha az étrendben alacsony a szintjük, vagy abban az esetben, ha nagyobb mennyiségben van rájuk szükség.

Hatóanyag-tartalom:

inofolic-premium-granulatum-60x_hatoanyag_tartalom

Összetevők:

Mio-inozit, laktalbumin fehérje, szilícium-dioxid, pteroil-monoglutaminsav.

Adagolás:

Naponta 1 tasak egy pohár vízben feloldva. Étkezéstől elkülönítve javasolt alkalmazni.

Kiszerelés: 60 db.

Fontos figyelmeztetések:

– Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!
– Tejfehérjét tartalmaz!
– Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
– Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
– Gyermekek elől elzárva tartandó!
– Szobahőmérsékleten, száraz helyen, fénytől védve tárolandó!
– Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

Gyártó: Exeltis Kft.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Inofolic Premium granulátum (60x)
Inofolic Premium granulátum (60x)
14 679 Ft