Immunotrofina szirup (200ml)

Immunotrofina szirup (200ml)

6 709 Ft

Az Immunotrofina szirupban (étrend-kiegészítő készítmény) található vitaminok és ásványi anyagok fiziológiás védőhatást fejtenek ki a szervezetre, ezáltal erősítve annak immunrendszerét. Béta-glükán tartalom egyedülálló foszfolipid technológiával!

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 6 709 Ft / db.
2 darab 6 575 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 6 374 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 787285 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 33.5 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 32.9 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 31.9 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 5282.7 Ft | 2 db. vásárlása esetén 5177.2 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 5018.9 Ft
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Az Immunotrofina szirupban (étrend-kiegészítő készítmény) található vitaminok és ásványi anyagok fiziológiás védőhatást fejtenek ki a szervezetre és az optimális felszívódás eléréséhez megfelelő mennyiségben kell bejuttatni őket. Ha ez nem így történik, például ha a tápanyag igény növekszik, ajánlott a bevitelt emelni.

A készítményben található glukán molekuláról több éve bebizonyították, hogy jótékony az immunterápiában és a tumor terápiában is. Ám a béta-glukan nehezebben szívódik fel a szervezetből, ezért az Immunotrofina szirupban a béta-glukán molekulát egy kettős foszfolipid réteg veszi körül, aminek a külső része hidrofil. Ennek jelentősége abban van, hogy a foszfolipid réteg a leggyorsabb felszívódást teszi lehetővé a glukán molekula számára. A molekula ellenáll a gyomorsavnak, támogatja az immunrendszer fejlődését és erősíti az immunválaszt. A molekulák a vékonybél Peyer-plakkjain keresztül szívódnak fel, ahol a makrofágok bekebelezik őket, majd eljuttatják a molekulákat az elsődleges immunszervekbe, pl: csecsemőmirigybe, lépbe, csontvelőbe. A molekulák a neutrofil granulocitákhoz kapcsolódnak, ezáltal a glukan-neutrofil- granulocitakomplex gyorsan és hatékonyan tud reagálni a szervezetet ért különféle fertőzésekre. Tehát az immunrendszer első védelmi vonalát képező makrofágok bekebelezik a glukán részecskéit, ami aktiválja őket és láncreakciót indukálva az immunrendszerben – növelik annak aktivitását virális és bakteriális infekciók esetén.

Összetevők:

Tisztított víz, fruktóz, arginin, glukán, szója foszfolipidek, citromsav, vanília aroma, nátrium-benzoát, káliumszorbát, xantán-gumi, B5-vitamin (kalcium-pantotenát), B6-vitamin, szacharózból készült természetes karamell, kálium-jodid, B12-vitamin.

Adagolás: 

Naponta egyszer üres gyomorra 5-10 ml, vagy az orvos utasításainak megfelelően. Mivel az Immunotrofina a bevétel után azonnal felszívódik, így közvetlenül étkezés előtt kell bevenni.

Kiszerelés: 200 ml.

Fontos figyelmeztetések:

– Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!
– Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
– Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
– Gyermekek elől elzárva tartandó!
– Szobahőmérsékleten, száraz helyen, fénytől védve tárolandó!
– Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

Vonalkód (EAN):  8594071090104

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Immunotrofina szirup (200ml)
Immunotrofina szirup (200ml)
6 709 Ft