EP IMDK Pulzoximéter (1x)

IMDK Pulzoximéter (1x)

6 089 Ft

Az IMDK Pulzoximéter könnyű, kompakt és egyszerűen használható. Alacsony áramfogyasztású és használatához csak 2 X AAA elem 1,5 V alkáli szükséges.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 6 089 Ft / db.
2 darab 5 967 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 5 785 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 873754 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 6089 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 5967 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 5785 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 4794.5 Ft | 2 db. vásárlása esetén 4698.4 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 4555.1 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Az IMDK Pulzoximéter könnyű, kompakt és egyszerűen használható. A doboz 2 db AAA elemet tartalmaz.

  • Alacsony áramfogyasztású és használatához csak 2 X AAA elem 1,5 V alkáli szükséges, melyet a csomag tartalmaz. (30 óra)
  • Az elemek alacsony feszültségét kijelzi az eszköz kijelzőjén.
  • A termék automatikusan kikapcsol, ha 8 másodpercet követően nem érzékel jelzést.
  • Karbantartást nem igényel.
  • Magyar nyelvű használati útmutatóval.
  • A csomag tartalmazza a 2 db AAA elemet.

Általános leírás

Az oxigénszaturáció (SpO2) a vérben lévő oxigén százalékát jelenti. Az ‘S’ jelöli a szaturációt, a ‘p’ jelöli a pulzust és az 02 pedig az oxigént szimbolizálja. A vérsejtek tartalmaznak egy hemoglobin (Hb) nevű vegyületet. A hemoglobin az oxigénnel oxi-hemogoblint (HbO2) alkot. Ahogy a vér a testünkben áramlik, az oxi-hemoglobin ahol szükséges felszabadítja az oxigént és visszaalakul hemogoblinná. Az oxigénszint a vérben ingadozhat, különösen mozgás során. Általában egy ember normál oxigénszintje 95% vagy ennél nagyobb. Ha az oxigénszint 95%-nál alacsonyabb, akkor az egészségügyi problémára utalhat, amely klinikai kivizsgálást igényel. A vérben fellépő oxigénhiányt hipoxiának nevezzük. Több olyan légzési állapot is van, amely hipoxiát eredményezhet a betegnél; csak hogy néhányat említsünk pl. COPD (Krónikus obstruktív tüdőbetegség), OSA (Obstruktív alvási apnoé) és krónikus bronchitis. Az oxigénszaturáció fontos szerepet játszik abban, hogy a klinikai szakemberek proaktív módon tudják diagnosztizálni a betegeket. C1012A egy ujjra csíptethető kompakt, felhasználóbarát és OLED kijelzővel ellátott pulzoximéter. Az SpO2 méréséhez az eszközt egyszerűen csak a beteg ujjára kell helyezni. Az oxigénszaturáció és a pulzusszám értékei megjelennek eszköz kijelzőjén. Az eszközt úgy tervezték és tesztelték, hogy az ismételten, pontos mérési eredményt biztosítson a betegek SpO2 szintjének diagnosztizálásához.

A csomag tartalma

  • 1 db IMDK pulzoximéter
  • 2 db AAA elem
  • Magyar nyelvű használati útmutató

Kiszerelés: 1 db.

Vonalkód (EAN): 5999861586615

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
IMDK Pulzoximéter (1x)
IMDK Pulzoximéter (1x)
6 089 Ft