Idelyn Beliema Effect hüvelytabletta (10x)
Idelyn Beliema Effect hüvelytabletta (10x)
4 259 Ft -21%
  
3 369 Ft
info_szallitott_keszeitmenyek_2020_banner
loligrip_2020_banner_nagy
ingyenes_szallitas_banner_fenn_nagy
info_szallitott_keszeitmenyek_2020_banner_kicsi
loligrip_2020_banner_kicsi
ingyenes_szallitas_banner_2019
Egészségpénztárra elszámolható termék - 21% Idelyn Beliema Effect hüvelytabletta (10x)

Idelyn Beliema Effect hüvelytabletta (10x)

4 259 Ft 3 369 Ft

Az Idelyn Beliema Effect hüvelytabletta a hüvelyflóra bármilyen átmeneti megváltozásakor alkalmazható, bakteriális vagy gombás fertőzés esetén is. Hatásmechanizmusának köszönhetően hozzájárulhat a hüvelyi folyás és a kellemetlen szagok, érzések csökkentéséhez.

Készleten

7 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás PostaPont-ra, 9 990 Ft-tól pedig már házhoz is! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 614349 ÁFA: 27%
Egységár: 336.9 Ft/db. Nettó ár: 2652.8 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Akció értesítő - Iratkozz fel hírlevelünkre

Termékleírás

Az Idelyn Beliema Effect hüvelytabletta (orvostechnikai eszköz) a hüvelyflóra bármilyen átmeneti megváltozásakor alkalmazható, bakteriális vagy gombás fertőzés esetén is.

Az Idelyn Beliema® Effect egyaránt használható a nem-specifikus hüvelygyulladást kísérő kellemetlen szagú folyás esetén vagy kemoterápiával illetve antibiotikummal kezelt specifikus hüvelygyulladásban (Candida, Trichomonas, Mycoplasma, stb…) az antimikrobiális kezelés kiegészítésére, a hüvely bakteriális összetételének visszaállítására, az eredeti mikroflórájának helyreállítására. Hatásmechanizmusának köszönhetően az Idelyn Beliema® Effect hozzájárulhat az égető, viszkető érzés, a hüvelyi folyás és a kellemetlen szag csökkentéséhez.

1.1 Hatásmechanizmusa

Az Idelyn Beliema® Effect orvostechnikai eszköz. A tablettákat a hüvelybe kell felhelyezni. Élőflórás Lactobacilli acidophili-t és tejsavat tartalmaznak. A húgyútak és a hüvelyi mikroflóra komplex rendszere természetes védőgátat képez a baktériumok és a Candida ellen, a normál hüvelyváladék 3,8 és 4,5 közötti savas pH-ját a normál ösztrogénszint és az ott élő baktériumflóra tartja fenn.

A hüvely nyálkahártyáján főképp tejsav-baktériumok (Bacillus Doderlein) vannak, amelyek a glikogént tejsavvá alakítják, ezzel olyan savas környezetet tartanak fenn, amely nem kedvez a kórokozók megtelepedésének és szaporodásának.

Ha a mikrobiális egyensúly megváltozik a hormonális környezet módosulása miatt (menstruáció, terhesség, változókor), a nem megfelelő higiénés viszonyok miatt, vagy antibiotikum használat következtében, olyan kórokozók okozhatnak fertőzést, melyek alapjaiban változtathatják meg a húgyúti és hüvelyi szervek mikroflóráját, a lactobacillusok jelentős csökkenését és hüvelygyulladást vagy bakteriális vaginózist okozva.

A leggyakoribb tünetek az égés, viszketés, vizelési panasz és a kellemetlen szagú hüvelyi folyás. Az Idelyn Beliema® Effect különleges összetételének köszönhetően a hüvelyben feloldódva néhány percen belül a lactobacillusok és a tejsav felszabadulnak, és a hüvelyi pH-t 4-4,5 értékre csökkentik.

1.2 Összetevők

Az Idelyn Beliema® Effect összetétele:

Lactobacillus acidophilus (500 millió telepképző egység), tejsav (15 mg 60%-ra titrálva) hüvelytablettánként

Segédanyagok:

Mannit, keresztkötétes nátrium-karboxi-metil-cellulóz, magnézium-sztearát.

2. Csomagolás

Egy doboz 10 hüvelytablettát tartalmaz.

3. Adagolás és használati utasítás

Az ajánlott adag napi egy Idelyn Beliema® Effect használata lehetőleg este, lefekvés előtt, egymást követő 10 napon keresztül. Kezdje a kezelést 10 nappal a menstruációs ciklus előtt és/vagy közvetlenül a vérzés befejezése után. Ha az orvos másképp nem tanácsolja, akár húsz napon keresztül is folytatható a kezelés. További menstruációs ciklusokban megismételhető az Idelyn Beliema® Effect kezelés.

A csomagolásból óvatosan vegye ki a tablettát: ne feszegesse, mert eltörhet a tabletta. A tabletta biztonságos kivétele érdekében enyhén nyomja meg a tablettafészek végét, vagy nyomja meg a bliszter hátulján az alumíniumot, emelje fel és vegye ki a tablettát. A csomagolásból kivett tablettát azonnal fel kell használni. A gyors feloldódás érdekében mélyen a hüvelybe kell felhelyezni a tablettát.

4. Mellékhatások

Az Idelyn Beliema® Effect összetevői biztonságosak és jól tolerálhatóak a vizsgálatok alapján. Nem jelentettek mellékhatást a hatékonysághoz szükséges adagban történt alkalmazás során. Bár a hüvelyt nem irritálta az alkalmazás során, de ha Önnél váratlan túlérzékenység fordulna elő, kérje kezelőorvosa véleményét és szakítsa meg a Beliema® Effecttel folytatott kezelést. Az enyhe viszketés, amely a kezelés elején jelentkezhet, gyorsan megszűnik. Ha a panaszai nem szűnnének meg, kérje kezelőorvosa tanácsát.

5. Kölcsönhatás gyógyszerekkel

Ne használja az Idelyn Beliema® Effectet más hüvelyi készítménnyel (orvostechnikai eszközzel és/vagy gyógyszerrel) nőgyógyásza tanácsa nélkül.

6. Tárolás

Az Idelyn Beliema® Effect száraz helyen, sugárzó hőtől, fényforrástól távol tartandó. Sérült csomagolású vagy bliszterű tablettát ne használjon fel. Gyermekektől távol tartandó. Legfeljebb 25 ° C hőmérsékleten, átmeneti felmelegedéstől is védve tartandó.

7. Figyelmeztetések és óvintézkedések

Ne alkalmazzon az előírtnál nagyobb adagot a mellékhatások elkerülése érdekében. 30 napnál hosszabb ideig ne használja a Beliema® Effectet. Ne használjon fel sérült csomagolású tablettát, vagy túlzottan porlékony terméket. Ezek helytelen tárolásra, illetve annak következtében kialakuló bomlásra utalhatnak. A termék természetes jellemzője, hogy a tabletták felszíne egyenetlen. Gyermekektől távol tartandó. Ne használja a terméket, ha túlérzékenységet tapasztal. Ha bármely összetevőjére túlérzékeny, allergiás lenne, ne használja a terméket. Minden tabletta egyszer használatos, és csak a használata előtt közvetlenül szabad kivenni a csomagolásából. A tablettákat a hüvelybe kell felhelyezni, szájba bevenni vagy lenyelni nem szabad. Terhesség vagy szoptatás esetén kérje kezelőorvosa tanácsát a Beliema® Effect helyes használatáról.

8. Lejárati idő

Ne használja a terméket a csomagoláson feltüntetett lejárati idő után. A lejárati idő a megfelelően tárolt, ép csomagolású termékre vonatkozik.

9. Fel nem használt termék

A hatósági előírásoknak megfelelően, környezetkímélő módon járjon el a lejárt vagy a fel nem használt termékkel vagy csomagolásával.

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Gyártó: Walmark a.s.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.