EP Ialuset Plus krém (25g)

Ialuset Plus krém (25g)

2 814 Ft

Az Ialuset Plus krém hialuronsav és ezüst-szulfadiazin alapú készítmény. Az Ialuset Plus krém fertőzött és égett seb kezelésére, bakteriális eredetű bőrbetegségekre, illetve olyan esetekben javasolt, amikor másodlagos fertőzés kialakulása könnyen bekövetkezhet.

9 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás PostaPont-ra, 12 990 Ft-tól házhoz is! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 866424 ÁFA: 27%
Egységár: 112.6 Ft/g Nettó ár: 2215.7 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

Az Ialuset Plus krém hialuronsav és ezüst-szulfadiazin alapú készítmény. Az Ialuset Plus krém fertőzött és égett seb kezelésére, bakteriális eredetű bőrbetegségekre, illetve olyan esetekben javasolt, amikor másodlagos fertőzés kialakulása könnyen bekövetkezhet.

Hatóanyag: hialuronsav + ezüst-szulfadiazin

Tulajdonságok:

A hialuronsav a bőr egyik alapösszetevője. A gyógyulás minden fázisában fontos szerepe van. Felgyorsítja a gyógyulást, és a sérült bőr hámjának újraképződését. Nagy vízmegkötő képessége révén a szöveti újraképződési folyamatok számára kedvező nedves közeget biztosít. Az Ialuset Plus krémben lévő hialuronsavat bio-fermentációval állították elő.

Az ezüst-szulfadiazin összetevő erős antimikróbás hatással rendelkezik, leginkább a Gram- negatív baktériumok ellen.

Javallat:

Az Ialuset Plus krém fertőzött és égett seb kezelésére, bakteriális eredetű bőrbetegségekre, illetve olyan esetekben javasolt, amikor másodlagos fertőzés kialakulása könnyen bekövetkezhet.

Használat:

A seb megtisztítása és fertőtlenítése után a krémet 2-3 mm vastagon közvetlenül a sebre kell tenni. Alternatív megoldásként a krémet a steril gézlapra lehet kenni, majd a gézlap sebre helyezése után a géz rögzítése a seb megfelelő kötözésével történik.

Minden kezelés előtt javasolt a seb fiziológiás oldattal történő megtisztítása. Naponta egyszer kell alkalmazni a teljes sebgyógyulásig. A krém tiszta csapvízzel távolítható el.

A seb és égés gyógyulásának folyamatát az orvosnak kell értékelnie. A kezelés teljes ideje ne legyen több egy hónapnál.

Összetevők:

A krém tartalmaz 0,2% hialuronsavat (nátriumsó formájában), és 1% ezüst-szulfadiazint. Egyéb összetevők: olajsav-decilészter (ceteraril-alkohol, nátrium-lauril-szulfát és nátrium- cetearil-szulfát), Makrogol, folyékony szorbitol, glicerin és víz.

Nem kívánt hatások:

Ritkán előfordulhat helyi túlérzékenységi reakció, mint pl. ekcéma.

Ellenjavallatok:

 • Ismert általános vagy helyi túlérzékenység a szulfadiazinra (kontakt ekcéma). Túlérzékenység bármely összetevőre.
 • Megfelelő adatok hiányában az Ialuset Plus krém használata ellenjavallt a terhesség végén, szoptatás során, újszülötteknél és koraszülötteknél.

Forduljon orvoshoz vagy gyógyszerészhez ha bármilyen nem kívánt hatást tapasztal, akkor is ha az nem szerepel a felsorolásában.

Előzetes figyelmeztetések:

 • A seb, az égés és a környező bőrterület tisztítására és fertőtlenítésére megfelelő módszert alkalmazzon! Az ialuset plus krém enzimes lemosókkal történő együtt használata nem került értékelésre.
 • Ügyeljen, hogy az ialuset® plus krémmel kezelt területet ne érje napfény (a fényérzékenység kockázata miatt)! Elszíneződés jelenhet meg a sebágyon, ami egyszerű lemosással eltávolítható.
 • Vese – vagy májbetegség esetén nyílt seben ne alkalmazza!
 • Gyermekektől távol tartandó!
 • Szájon át nem alkalmazható! Csak külsőleg!
 • Figyeljen arra, hogy a tubus ne érintkezzen közvetlenül a sebbel!
 • Minden használat után figyelmesen helyezze vissza a kupakot!
 • Ne alkalmazza, ha sérült a közvetlen csomagolás!
 • A lejárt, vagy fel nem használt terméket ne dobja el. Vigye vissza a patikába, hogy a megsemmisítése megfelelő legyen.

Amennyiben bármilyen kérdése merül fel, beszélje meg orvosával vagy gyógyszerészével.

Vonalkód (EAN):  7612291070001

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Ialuset Plus krém (25g)
Ialuset Plus krém (25g)
2 814 Ft