EP Hyabak 0,15% szemcsepp (10ml)

Hyabak 0,15% szemcsepp (10ml)

5 929 Ft

Kedvező tulajdonságai, mint a Na-hialuronát tartalom, a tartósítószer-mentesség, az alacsony só-koncentráció és az UV-B védelem miatt a Hyabak 0,15% szemcsepp ideális választás a száraz szem betegség kezelésében. A Hyabak minden típusú kontaktlencsével használható.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 5 929 Ft / db.
2 darab 5 810 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 5 633 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 206490 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 592.9 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 581 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 563.3 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 4668.5 Ft | 2 db. vásárlása esetén 4574.8 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 4435.4 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Hyabak 0,15% szemcsepp (orvostechnikai eszköz) nem tartalmaz tartósítószert, használata száraz szem betegség esetén javasolt. A Hyabak 4x-es védelmet jelent száraz szem betegségben:

1. Nem tartalmaz tartósítószert:

A szemcseppekben alkalmazott tartósítószerek megakadályozzák a tartályban lévő oldat felülfertőződését a cseppentést követően visszaáramló levegőben lévő kórokozók által.
Ugyanakkor ezek a tartósítószerek allergiát válthatnak ki, vagy akár gyulladásos folyamatokat is elindíthatnak. Amennyiben két vagy többféle tartósítószert tartalmazó készítményt használ, azok hatása összeadódhat, fokozva a kellemetlen hatásokat.

A tartósítószer-mentes könnypótlók használata különösen fontos:

  • kontaktlencse viselés esetén,
  • szemészeti műtétet követően vagy
  • ha egyéb szembetegségre tartósítószert tartalmazó cseppet használ.

A Hyabak szemcsepp az ABAK® tartálynak köszönheti tartósítószer-mentességét. Az ABAK tartály összetett szűrőrendszerével biztosítja a benne tárolt oldat sterilen tartását a felbontásától számított 3 hónapon keresztül. Adagolórendszere nyomás hatására mindig ugyanolyan méretű cseppet enged kijutni a cseppentőfejen keresztül, megakadályozva az oldat folyását. Ezáltal a tartósítószer-mentesség mellett a használat gazdaságosabbá válik: nincs felesleges kicseppentés vagy folyás.

2. Helyreállítja a szemben az ozmotikus egyensúlyt:

Szemszárazság esetén a könnyfilm, amely a szemfelszínt takarja, veszít víztartalmából, ezért só-koncentrációja megnövekszik. Az ily módon „besűrűsödött” könnyfilmmel határolva, a szemfelszín sejtjeiből víz áramlik ki, „kiszáradnak”. A Hyabak alacsony só-koncentrációja révén vízforrásként szolgál a sűrű könnyfilm és a kiszáradt szemfelszíni sejtek számára, hozzájárulva azok regenerálódásához.

3. Tartósan hidratál:

A Hyabak fő összetevője a hialuronsav (Na-hialuronát formában), amely az emberi szervezet egyik természetes alkotóeleme: jelen van a bőrben, ízületekben, kötőszövetekben. Terápiás célokra több területen is alkalmazzák: reumatológiában, szemészetben, de közkedvelt számos szépészeti készítmény alkotóelemeként is. A hialuronsav nagyon jó vízmegkötő képességgel rendelkezik, kiváló síkosító, hidratáló anyag.

A hialuronsav rendkívül hatékony a száraz szem kezelésében is:

  • csökkenti a tüneteket,
  • csökkenti a könnyfilm párolgását,
  • tartós hatást eredményez.

4. UV-B védelem:

A Hyabak szemcsepp másik fő összetevője az aktinokinol, amely képes a szem felszínére érkező UV-B sugarakat elnyelni. Bár nem váltja ki a napszemüveg használatát, ezen tulajdonsága által a Hyabak hozzáadott értéket képvisel a szem UV-B sugarak elleni védelmében.

Kedvező tulajdonságai, mint a Na-hialuronát tartalom, a tartósítószer-mentesség, az alacsony só-koncentráció és az UV-B védelem miatt a Hyabak szemcsepp ideális választás a száraz szem betegség kezelésében. A Hyabak minden típusú kontaktlencsével használható.

Összetétel:

  • natrium-hialuronát
  • aktinokinol

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Vonalkód (EAN): 3662042000188

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Hyabak 0,15% szemcsepp (10ml)
Hyabak 0,15% szemcsepp (10ml)
5 929 Ft