EP Szuper ár! Hübner Original Silicea gél (200ml)

Hübner Original Silicea gél (200ml)

3 479 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 4 167 Ft
Megtakarítás: 688 Ft

A Hübner Original Silicea gél (gyógytermék) belsőleg és külsőleg egyaránt alkalmazható, többek között kötőszöveti gyengeség, laza ínszalag, hajhullás, repedezett körmök, enyhe bőrgyulladások, viszkető rovarcsípés kezelésére.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 3 479 Ft / db.
2 darab 3 409 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 3 305 Ft / db. -5%

7 darab készleten

Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 514112 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 17.4 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 17 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 16.5 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 2739.4 Ft | 2 db. vásárlása esetén 2684.2 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 2602.4 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Hübner Original Silicea gél (gyógytermék) belsőleg és külsőleg egyaránt alkalmazható.

Belsőleg:

 • Szilíciumhiány, kötőszöveti gyengeség, íngyengeség, körömrepedezettség kezelésére napi 1 adagolókanál gélt vízzel vagy teával hígítva étkezések között részletekben bevenni.
 • Ideges gyomorpanaszok, nyálkahártya-irritáció kezelésére naponta 3×1 adagolókanál gélt vízzel vagy teával hígítva étkezés előtt bevenni.
 • Gyomorégés, puffadás kezelésére vízben vagy teában elkeverve 1 adagolókanál készítményt étkezések között részletekben bevenni.
 • Gyomorégésre hajlamos egyéneknek lefekvés előtti bevétele javasolt.

Külsőleg:

 • Enyhe bőrgyulladás kezelésére 1:4 arányban vízzel hígítva borogató szerként alkalmazható naponta több (3-4) alkalommal.
 • Rovarcsípésre, pattanások kezelésére és kivörösödött bőrfelületre a hígítatlan gél alkalmazható. A kezelés naponta 3-4-szer ismételhető, de előtte a bőr felületet mindig le kell tisztítani.
 • Száj-és toroknyálkahártya-, és fogínygyulladás kezelésére 1:3 arányban langyos vízzel hígítva naponta öblögetni vagy gargalizálni.

Mi a készítmény hatóanyaga?

1 ml gél tartalma: 28 mg silica gél, kovasav anhidriddel (Liquor Natrii silicici)

Mit tartalmaz még a készítmény?

A készítmény segédanyagként tisztított vizet tartalmaz.

Mikor ajánlott a készítmény alkalmazása?

A gél külsőleg és belsőleg alkalmazható.

Belsőleg:

Szilíciumhiány miatt kialakuló

 • kötőszöveti gyengeség, gyenge, laza ínszalag, hajhullás, repedezett körmök,
 • ideges gyomorpanaszok, gyomornyálkahártya irritáció, gyomorégés, puffadás kezelésére.

Külsőleg:

 • Enyhe bőrgyulladások, pattanásos bőr, kivörösödött bőr, és
 • viszkető rovarcsípés kezelésére.
 • Száj- és toroknyálkahártya-gyulladás kiegészítő kezelésére.

Mikor nem szabad a készítményt alkalmazni?

A hatóanyaggal szembeni egyéni érzékenység fennállásakor.

Mit kell tudnia a készítmény alkalmazásának megkezdése előtt?

A szilícium, a szervezet számára nélkülözhetetlen nyomelem. Elsősorban a kötő- és támasztószövetben fordul elő, szerepe van a fehérjék vízkötő képességének kialakításában és megtartásában. Elengedhetetlenül szükséges az egészséges porc- és csontképzéshez.
Vizes oldatai megkötik a gyulladásos faktorokat, jó gyulladáscsökkentők, és támogatják a szervezet természetes védekezőképességét. Szilíciumhiányt az állatkísérletek tapasztalatai alapján az okoz, ha az étrend döntően állati eredetű. A szilíciumhiány egyúttal kötő- és támasztószövet (csont, porc) szervetlen anyag hiányával és ezáltal gyengeségével jár.

Alkalmazhatják-e a készítményt gyermekek is?

A készítmény alkalmazása nem javasolt gyermekek kezelésére, a biztonságosságra és a hatásosságra vonatkozó adatok elégtelensége miatt.

Alkalmazható-e a készítmény gyógyszerekkel egyidejűleg?

Erre vonatkozó adatok nem állnak rendelkezésre. A készítmény megkötheti az egyidejűleg szedett gyógyszerek hatóanyagait, ezért az Original silicea és egyéb gyógyszer bevétele között legalább 3 óra teljen el!

Mi a teendő, ha Ön várandós, szoptat vagy gyermeket szeretne?

Ezen élethelyzetekben való alkalmazására vonatkozó adatok nem állnak rendelkezésre, ezért az alkalmazás megkezdése előtt beszéljen kezelőorvosával vagy gyógyszerészével..

Milyen hatással lehet a készítmény a gépjárművezetésre és a gépek kezeléséhez szükséges képességekre?

A készítmény nem befolyásolja a gépjárművezetői és gépkezelői tevékenységet.

Hogyan kell a készítményt alkalmazni?

A készítmény belsőleg vízzel vagy teával hígítva fogyasztható. Külsőleg hígítás nélkül, vagy vízzel hígítva alkalmazható.

Mi az ajánlott adag és mikor kell a készítményt alkalmazni?

Belsőleg:

Szilíciumhiány, kötőszöveti gyengeség, íngyengeség, körömrepedezettség kezelésére napi 1 adagolókanál gélt vízzel vagy teával hígítva étkezések között részletekben bevenni.

 • Ideges gyomorpanaszok, nyálkahártya-irritáció kezelésére naponta 3 x 1 adagolókanál gélt vízzel vagy teával hígítva étkezés előtt bevenni.
 • Gyomorégés, puffadás kezelésére vízben vagy teában elkeverve 1 adagolókanál készítményt étkezések között részletekben bevenni. Gyomorégésre hajlamos egyéneknek lefekvés előtti bevétele javasolt.

Külsőleg:

 • Enyhe bőrgyulladás kezelésére 1:4 arányban vízzel hígítva borogató szerként alkalmazható naponta több (3-4) alkalommal.
 • Rovarcsípésre, pattanások kezelésére es kivörösödött bőrfelületre a hígítatlan gél alkalmazható.  A kezelés naponta 3-4-szer ismételhető, de előtte a bőr felületet mindig le kell tisztítani.
 • Száj- és toroknyálkahártya-, és fogínygyulladás kezelésére 1:3 arányban langyos vízzel hígítva naponta öblögetni vagy gargarizálni.

Milyen mellékhatást okozhat a készítmény alkalmazása?

A készítmény ez ideig nem okozott mellékhatást. A készítmény tartós – a javasolt adagot túllépve (nagy adagban) – alkalmazása, csontképzési zavarokat okozhat. Ha alkalmazása során mellékhatást tapasztalna, hagyja abba a készítmény szedését!

Ha Önnél bármilyen mellékhatás jelentkezik, tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét! Ez a betegtájékoztatóban fel nem sorolt mellékhatásokra is vonatkozik.

Mennyi ideig alkalmazható a készítmény?

A készítmény belsőleg kúraszerűen (6 hónap) alkalmazható.

Mire kell még ügyelnie a készítmény alkalmazása során?

A készítmény flakonját alkalmazás után gondosan zárja vissza. Felbontás után 4 hétig tartható el hűtőszekrényben. A lejárata után gyógyászati célra nem használható!

Hogyan kell tárolni a készítményt?

Legfeljebb 25℃-on tárolandó. Felbontás után hűtőszekrényben (2 -8℃) tartandó. Nem fagyasztható!

Milyen a készítmény külleme és mit tartalmaz a csomagolás?

Leírás: fehéres, opálos, szagtalan, homogén kolloid-oldat, amely íztelen vagy kissé keserű és enyhén összehúzó hatású.

Csomagolás: LDPE záró elemmel ellátott fehér átlátszatlan, HDPE csavaros kupakkal lezárt fehér, átlátszatlan HDPE flakon, polipropilén adagolókanállal, dobozban.

Kiszerelés: 200 ml

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Nyilvántartási szám: OGYI-853/2002

Gyártó: Naturprodukt Kft.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Hübner Original Silicea gél (200ml)
Hübner Original Silicea gél (200ml)
3 479 Ft