Herbária Közönséges párlófű virágos hajtás tea (40g)

Herbária Közönséges párlófű virágos hajtás tea (40g)

609 Ft

Az Herbária Közönséges párlófű virágos hajtás tea torok-és mandulagyulladás esetén kiváló hatású, de angina, szájpenész és szájnyálkahártya gyulladás kezelésére is hatékony. Javulást hoz reuma, lumbágó, emésztési zavarok, májpangás és lépmegbetegedés esetén is.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 609 Ft / db.
2 darab 597 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 579 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 566133 ÁFA: 5%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 15.2 Ft/g | 2 db. vásárlása esetén 14.9 Ft/g | 3 vagy több db. vásárlása esetén 14.5 Ft/g
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 580 Ft | 2 db. vásárlása esetén 568.6 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 551.4 Ft
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Herbária Közönséges párlófű virágos hajtás tea torok-és mandulagyulladás esetén kiváló hatású, azonban adható angina, szájpenész és szájnyálkahártya gyulladás kezelésére is. Levele gyógyítja a vérszegénységet és jó különféle sebekre, javulást hoz reuma, lumbágó, emésztési zavarok, májpangás és lépmegbetegedés esetén is.

Az Herbária Közönséges párlófű virágos hajtás teából naponta háromszor egy csésze tea gyógyítja a szívnagyobbodást, gyomor-, béltágulatokat és tüdőtágulást, továbbá a vesebántalmakat és hólyagpanaszokat, ehhez azonban kúraszerű alkalmazás szükséges.

Alkalmazása:

A csészébe helyezett 3 g vágott drogot leforrázzuk 1,5 dl vízzel. A forrázatot lefedve 10-15 percig állni hagyjuk, majd ízlés szerint ízesítve fogyasztjuk.

A gyógynövények kivonatát az emberiség már hosszú ideje használja különböző betegségeik, nehézségeik gyógyítására. A régi időkben bármilyen egészségügyi probléma felmerülésekor a gyógynövények hatóerejét hívták segítségül. A modern gyógyászat a későbbiekben a gyógyszerek irányába fordult, azonban manapság újra egyre többen alkalmazzák a jól bevált gyógynövények hatékonyságát, gyógyító erejét.

A gyógynövényekből készített teákból nyugodtan fogyaszthatunk az élvezet és a teázás élményéért, azonban a régi mondás sem vesztette érvényét, miszerint a jóból is megárt a sok, így napi egy-két csésze tea feletti mennyiséget ezekből a főzetekből is csak akkor fogyasszunk, ha egy hozzáértő szakember javasolja kúraszerű alkalmazásra.

Gyártó: HERBÁRIA Gyógynövényfeldolg.és Ker. Rt.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Herbária Közönséges párlófű virágos hajtás tea (40g)
Herbária Közönséges párlófű virágos hajtás tea (40g)
609 Ft