Herbária Kisvirágú füzike virágos hajtás filteres tea (25x)

Herbária Kisvirágú füzike virágos hajtás filteres tea (25x)

879 Ft

A Herbária Kisvirágú füzike virágos hajtás filteres tea prosztatabetegségek, illetve kezdődő prosztatarák gyógyításában kiemelkedő.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 879 Ft / db.
2 darab 861 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 835 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 462516 ÁFA: 5%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 35.2 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 34.4 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 33.4 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 837.2 Ft | 2 db. vásárlása esetén 820 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 795.3 Ft
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Herbária Kisvirágú füzike virágos hajtás filteres tea prosztatabetegségek, illetve kezdődő prosztatarák gyógyításában kiemelkedő.

Akik a prosztatájukkal betegeskednek, meggyógyulhatnak a kisvirágú füzike tea segítségével, gyakran még megműteni sem kell őket. Ha már sor került a műtétre, a füzike teája elmulasztja a seb égő fájdalmait, és mindazokat a panaszokat, amelyek gyakran jelentkeznek műtét után.

Nem csak a férfiak készítménye, gyulladáscsökkentő hatása miatt állandó húgyhólyaggyulladásban, hólyaggyengeségben szenvedő nők is sikerrel alkalmazhatják. Bár mellékhatásai nem ismeretesek, egy kúra ajánlott időtartama 4 hét. A tapasztalat szerint a panaszok ezalatt jelentősen mérséklődnek, illetve megszűnnek. Szükség esetén a kúra 2-3 hét után ismételhető.

Alkalmazása:

A csészébe helyezett 1 db filter tasakot leforrázzuk 1,5 dl vízzel. Lefedve 10 percig hűlni hagyjuk és tetszés szerint ízesítve fogyasztjuk.

A gyógynövények kivonatát az emberiség már hosszú ideje használja különböző betegségeik, nehézségeik gyógyítására. A régi időkben bármilyen egészségügyi probléma felmerülésekor a gyógynövények hatóerejét hívták segítségül. A modern gyógyászat a későbbiekben a gyógyszerek irányába fordult, azonban manapság újra egyre többen alkalmazzák a jól bevált gyógynövények hatékonyságát, gyógyító erejét.

A gyógynövényekből készített teákból nyugodtan fogyaszthatunk az élvezet és a teázás élményéért, azonban a régi mondás sem vesztette érvényét, miszerint a jóból is megárt a sok, így napi egy-két csésze tea feletti mennyiséget ezekből a főzetekből is csak akkor fogyasszunk, ha egy hozzáértő szakember javasolja kúraszerű alkalmazásra.

Gyártó: HERBÁRIA Gyógynövényfeldolg.és Ker. Rt.

Vonalkód (EAN):  5997005330971

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Herbária Kisvirágú füzike virágos hajtás filteres tea (25x)
Herbária Kisvirágú füzike virágos hajtás filteres tea (25x)
879 Ft