Termékleírás
A Herbária Csipkerózsa áltermés – hús – tea javítja az emésztést, diuretikus hatása révén alkalmas a vese és az epehólyag betegségeinek kezelésére.
A csipkebogyó hosszában kettévágott, megtisztított húsos vacokrésze csipkehús néven kerül forgalomba. Vitamintartalmánál fogva főként megfázásos, fertőzéses betegségek megelőzésére, tüneteinek enyhítésére használható. Növeli a fertőzésekkel szemben ellenálló képességet. Enyhén fokozza a gyomorsav termelést, segíti az emésztést.
Alkalmazása:
A csészébe helyezett 1 evőkanál (2 g) drogot 1,5 dl hideg vagy langyos vízben áztatjuk néhány órán keresztül, majd ízesítve fogyasztjuk.
A gyógynövények kivonatát az emberiség már hosszú ideje használja különböző betegségeik, nehézségeik gyógyítására. A régi időkben bármilyen egészségügyi probléma felmerülésekor a gyógynövények hatóerejét hívták segítségül. A modern gyógyászat a későbbiekben a gyógyszerek irányába fordult, azonban manapság újra egyre többen alkalmazzák a jól bevált gyógynövények hatékonyságát, gyógyító erejét.
A gyógynövényekből készített teákból nyugodtan fogyaszthatunk az élvezet és a teázás élményéért, azonban a régi mondás sem vesztette érvényét, miszerint a jóból is megárt a sok, így napi egy-két csésze tea feletti mennyiséget ezekből a főzetekből is csak akkor fogyasszunk, ha egy hozzáértő szakember javasolja kúraszerű alkalmazásra.
Gyártó: HERBÁRIA Gyógynövényfeldolg.és Ker. Rt.
Vélemények
Még nincsenek értékelések.